Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Πάντα με τη δύναμη του λαού, την αξία των ιδεών, το ήθος στην πολιτική

Πάντα με τη δύναμη του λαού, την αξία των ιδεών, το ήθος στην πολιτική

0
saltouros vouli

Δημήτρης Σαλτούρος

Υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης


Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη πιστεύουν και αγωνίζονται για την Ελλάδα της μεταμνημονιακής εποχής και το τέλος των πολιτικών που τη σημάδεψαν.

Αποτελούμε τους εγγυητές της σταθερότητας και της ασφαλούς πορείας της χώρας σ’ αυτή τη νέα εποχή, γιατί με το δικό μας σχέδιο οι Έλληνες μπορούν να κατοχυρώσουν αυτά που δικαιούνται και τους αξίζουν στο πλαίσιο μιας προοδευτικής πολιτικής.

Η Ελλάδα μπορεί πλέον, να δημιουργεί ξεπερνώντας την κρίση, με απτό παράδειγμα για τον τόπο μας, την Ξάνθη.pasok

Διεκδικούμε με βάση το πρόγραμμά μας, με τη δύναμη της αλήθειας και των επιχειρημάτων να είμαστε η Τρίτη Λύση, ώστε να υπερβούμε την πολιτική της τυφλής πόλωσης μεταξύ ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις ιδιοτελείς προσωπικές στρατηγικές.

Στόχος μας είναι να απαντήσουμε θετικά, με τις δικές μας θέσεις και προτάσεις και να δώσουμε διέξοδο στις αγωνίες και τις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών.

Προτείναμε σταθερά από το 2012 στην Εθνική Συνεννόηση για τα μεγάλα και ανοιχτά προβλήματα της χώρας, αυτό θα κάνουμε και μετά τις εκλογές, γιατί πιστεύουμε ότι κανένας δεν μπορεί μόνος του.

Κανείς μας δε δικαιούται να διακινδυνεύσει τους κόπους και τις θυσίες του λαού μας, χάρη στις οποίες η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει σελίδα, αν κυριαρχήσει η υπευθυνότητα και η συνεργασία.

Ζητώ την ψήφο σας με θέσεις ευθύνης για την Ελλάδα και με δέσμευση αγώνα – όπως πάντα – για τα συλλογικά αιτήματα της Ξάνθης και τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αφορούν, κυρίως, στη νέα γενιά, στους αγρότες, επαγγελματίες, μισθωτούς και συνταξιούχους.

Μαζί μπορούμε και θα πετύχουμε

Πάντα με τη δύναμη του λαού, την αξία των ιδεών, το ήθος στην πολιτική.

Φιλικά

Δημήτρης Σαλτούρος

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…