Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Οι Ξανθιώτες ξέρουν να αγαπούν…

Οι Ξανθιώτες ξέρουν να αγαπούν…

0
allilegii

Αθρόα ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην έκκληση για βοήθεια σε μια οικογένεια από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Συγκινημένη η μητέρα εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σ’ όσους της στάθηκαν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωή της

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στέλνει μέσα από το «Ε» η συμπολίτισσά μας, μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών που σε μια δύσκολη στιγμή της ζωή της, όταν βρέθηκε μόνη, χωρίς δουλειά και τα απαιτούμενα για να εξασφαλίσει μια υποτυπώδη νορμάλ καθημερινότητα για τα παιδιά της ένιωσε και βίωσε την αγάπη, την αλληλεγγύη, την φροντίδα και την απλόχερη βοήθεια των συμπολιτών μας.

Όταν υπάρχει ανθρωπιά…

Η έκκληση για βοήθεια έγινε από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην οποία απευθύνθηκε γνωστοποιώντας το πρόβλημα της. Η πρόεδρός της Ομάδας κα Μπεμπέκη, με σεβασμό πάντα στα προσωπικά δεδομένα της οικογένειας ζήτησε τη συνδρομή των συμπολιτών μας και όπως μας λέει η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή και θεαματική. Στο άκουσμα και μόνο ότι μια γυναίκα με τρία μικρά παιδιά χρειάζεται βοήθεια συλλέχθηκαν όλη η απαραίτητη οικοσκευή όπως έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές έως και ξύλα ώστε να επιπλωθεί και να γίνει κατοικήσιμο το σπίτι που είχε προηγουμένως νοικιάσει η μητέρα. Επιπρόσθετα με την παρέμβαση πολιτικού παράγοντα η μητέρα βρήκε δουλειά και έτσι πλέον μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να φροντίσει τα παιδιά της. Γι αυτό και η ίδια μιλώντας στο «Ε» εμφανώς συγκινημένη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για όλους όσους στάθηκαν δίπλα σ’ αυτή και τα παιδιά της!

Άλλη μια απόδειξη ότι δεν χάθηκε η ανθρωπιά στις μέρες μας και αυτό είναι και παρήγορο και ελπιδοφόρο!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …