Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Νέα μονάδα παραγωγής προϊόντων στεγανοποίησης δημιουργούν τα Πλαστικά Θράκης

Νέα μονάδα παραγωγής προϊόντων στεγανοποίησης δημιουργούν τα Πλαστικά Θράκης

0
plastika ergostasio

H νέα εταιρεία Thrace- Eurobent θα έχει έδρα και εγκαταστάσεις στη Ξάνθη

Ο όμιλος Πλαστικά Θράκης ανακοινώνει τη δημιουργία μονάδας παραγωγής προϊόντων στεγανοποίησης με τη χρήση γεωσυνθετικού αργιλικού φραγμού (Geosynthetic Clay Liner-GCL).

Η νέα μονάδα παραγωγής θα λειτουργεί από την εταιρεία «Thrace-Eurobent A.B.E.E.», στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχουν οι εταιρείες «Πλαστικά Θράκης Α.Β.Ε.Ε.» με ποσοστό 51% και η πολωνική «Eurobent Sp. zo.o.», με ποσοστό 49%. Η έδρα της «Thrace-Eurobent A.B.E.E.» και οι εγκαταστάσεις της θα βρίσκονται στην Ξάνθη και στα τέλη Φεβρουαρίου 2015 αναμένεται να αρχίσει η κανονική λειτουργία του εργοστασίου, εφόσον προηγουμένως έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμαστικές παραγωγές.

Στόχος της εταιρείας είναι η αξιοποίηση του σύγχρονου εξοπλισμού και των προηγμένων μεθόδων παραγωγής για την παραγωγή προϊόντων γεωσυνθετικού αργιλικού φραγμού τα οποία βρίσκουν εφαρμογή κυρίως σε περιβαντολλογικά έργα (ΧΥΤΑ, αρδευτικά έργα κ.α.). Τα παραγόμενα προϊόντα θα διατίθενται τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό

Ο όμιλος Πλαστικά Θράκης προέβη στη δημιουργία της νέας μονάδας παραγωγής προκειμένου να διευρύνει περαιτέρω τη γκάμα των προϊόντων του στον κλάδο των τεχνικών υφασμάτων αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία την οποία διαθέτει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επίσκεψη της ΠτΔ στη Sunlight Recycling: Στήριξη στην «πράσινη» ανάπτυξη της Θράκης

Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της πιο σύγχρονης περιβαλλοντι…