Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Χαμόγελα για τη νίκη και αισιοδοξία για τη συνέχεια

Skoda Ξάνθη: Χαμόγελα για τη νίκη και αισιοδοξία για τη συνέχεια

0
panigiria kalloni

Ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον «δικέφαλο του Βορρά»

Με αέρα… πρωτοπόρου και 1300 φιλάθλους έρχεται την Κυριακή ο ΠΑΟΚ

Επιτέλους νίκησε και άρεσε η Ξάνθη στο παιχνίδι με την Καλλονή, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, καθώς την Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας δεν είχαν χρόνο για ξεκούραση και το καθιερωμένο ρεπό, καθώς μετά τον αγώνα της Τετάρτης, ακολούθησε η χθεσινή πρωινή προπόνηση με την οποία άρχισε ουσιαστικά η προετοιμασία για το επερχόμενο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε λίγες «ανάσες» στους παίκτες που αγωνίστηκαν προχθές, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής.

Εκτός προπόνησης έμειναν ο Αντώνης Ράνος λόγω ενοχλήσεων στη μέση και ο μακροχρόνια τραυματίας Παναγιώτης Τριάδης που έκανε ατομικό.

Τέσσερις κίτρινες ο Σολτάνι

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Καρίμ Σολτάνι στο παιχνίδι με την Καλλονή ήταν η 4η, κάτι που σημαίνει ότι τιμωρείται με ποινή μίας αγωνιστικής. Το επιτελείο της ξανθιώτικης ομάδας αποφάσισε να εκτίσει ο Αλγερινός επιθετικός την τιμωρία του στο εκτός έδρας παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σολτάνι γίνεται ο 2ος παίκτης της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα που συμπληρώνει τέσσερις κίτρινες κάρτες, μετά τον Κλέιτον, ο οποίος θα εκτίσει στο επίσης εκτός έδρας, με τον Εργοτέλη για την 14η αγωνιστική.

Με… αέρα πρωτοπόρου και 1300 φιλάθλους έρχεται ο ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής στα Πηγάδια, ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ. Με τη συμφωνία των δύο ΠΑΕ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν 1300 εισιτήρια για το «πέταλο» (Θύρα Δ) του γηπέδου,, ενώ θα ανοίξουν εκδοτήρια και για τις υπόλοιπες θύρες ώστε να εξυπηρετηθούν οι Ξανθιώτες φίλαθλοι που δεν έχουν κάρτες διαρκείας.

Έτσι επισήμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε 1.300 εισιτήρια για το πέταλο, αλλά η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σε συνεννόηση και με την βοήθεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, που θα πάρει μέτρα για την ασφάλεια των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο, αποφασίστηκε να ανοιχτούν και εκδοτήρια για τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου «Skoda Xanthi Arena».

Για το θέμα των εκδοτηρίων αλλά και την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των φίλων της αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση σήμερα από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει την δεδομένη στιγμή, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι περισσότεροι από 1300.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έρχεται με αέρα… πρωτοπόρου καθώς μετά το μεγάλο «διπλό» (1-2) στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» την Τετάρτη, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά +5 βαθμών από τον 2ο Ολυμπιακό και δικαιολογημένα στον ΠΑΟΚ κάνουν όνειρα… τίτλου στη φετινή σεζόν.

Σίγουρα πάντως το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει μεγάλη ένταση καθώς αμφότερες οι ομάδες θέλουν βαθμούς, η καθεμία για τους δικούς της στόχους.

SUPER LEAGUE

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

15.00: Βέροια – Πλατανιάς (NS3)

17.15: Κέρκυρα – Ατρόμητος Αθ. (NS3)

19.30: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (NS1)

ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

15.00: Skoda Ξάνθη – Π.Α.Ο.Κ. (NS2)

17.15: Νίκη Βόλου – ΑΕΛ Καλλονής (NS4)

17.15: Ο.Φ.Η. – Λεβαδειακός (NS3)

17.15: Παναιτωλικός – Πανιώνιος (NS2)

19.30: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (NS1)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

19.30: Πανθρακικός – Εργοτέλης (NS1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Π.Α.Ο.Κ. 28

2. Ολυμπιακός 23

3. ΑΕΛ Καλλονής 19

4. Παναθηναϊκός 19*

5. Βέροια 18

6. Ατρόμητος Αθ. 18

7. Αστέρας Τρίπολης 17*

8. ΠΑΣ Γιάννινα 16

9. Skoda Ξάνθη 15

10. Παναιτωλικός 14*

11. Κέρκυρα 14

12. Πλατανιάς 12

13. Λεβαδειακός 11

14. Πανιώνιος 11

15. Ο.Φ.Η. 10*

16. Πανθρακικός 9

17. Εργοτέλης 6*

18. Νίκη Βόλου 4*

* Δεν υπολογίζονται τα αποτελέσματα των χθεσινοβραδινών αναμετρήσεων Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, Νίκη Βόλου – Αστέρας Τρίπολης και Ο.Φ.Η. – Εργοτέλης.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…