Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Βενιζέλος στην Καβάλα: Μπορεί ακόμη να εκλεγεί ΠτΔ

Βενιζέλος στην Καβάλα: Μπορεί ακόμη να εκλεγεί ΠτΔ

0
venizelos-empros

«Δεν υπάρχουν περιθώρια να φάμε όλο το πρώτο εξάμηνο του 2015 σε εκλογικές αναμετρήσεις», είπε απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ

Στην άρνηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης απέναντι στην συναινετική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά χωρίς καν να ζητήσουν διευκρινίσεις στάθηκε κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα την Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου παραβρέθηκαν μέλη του κόμματος από την Καβάλα και τις γύρω περιοχές

Με αφορμή την υπόθεση Χαϊκάλη, τόνισε ότι προκειμένου να προστατευτούν οι θεσμοί πρέπει άμεσα να καταργηθεί το μπόνους των 50 εδρών, το οποίο χαρακτήρισε «παράλογο και δημοκρατικά άδικο».

«Πέρασε οριστικά η λογική των αυτοδυναμιών και δεν υπάρχει η λογική των διπλών εκλογών, δεν υπάρχουν τα περιθώρια να παίζει κανείς με τους θεσμούς. Δεν έχουμε περιθώρια να φάμε όλο το πρώτο εξάμηνο του 2015 σε εκλογικές αναμετρήσεις», σημείωσε ο ίδιος απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι το κόμμα βρίσκεται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα και άρα δε φοβάται τις εκλογές. Πάντως, τόνισε ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να αποφευχθούν νέες διασπάσεις στο χώρο.

Ο κ. Βενιζέλος επανέφερε την πρόταση για τη συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, διευκρινίζοντας ότι δεν σημαίνει συμμετοχή σε κυβέρνηση αλλά ένα σχήμα αξιόπιστης και έντιμης συνεργασίας κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και είναι ο μόνος τρόπος δίκαιης συμμετοχής στην εθνική ευθύνη.

Πριν την εκδήλωση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχαν σύσκεψη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συνάντηση με εκπροσώπους φορέων της Καβάλας. Στη συνάντηση με τους φορείς ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της περιοχής και ο κ. Βενιζέλος δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες προς τα αρμόδια υπουργεία για να βρεθούν λύσεις.

Μικρή ένταση και δύο προσαγωγές σημειώθηκαν όταν πριν την εκδήλωση επιχειρήθηκε η ανάρτηση πανό έξω από το χώρο της ομιλίας.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Λευτέρης Μ. Καρχιμάκης, Υπ. Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Στην πορεία προς τι…