Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Φήμες για εύρεση λιρών σε παλιό σπίτι στην Κυψέλη

Φήμες για εύρεση λιρών σε παλιό σπίτι στην Κυψέλη

0
lires-empros

Εκσκαπτικό μηχάνημα που γκρέμιζε το σπίτι έβγαλε τρία κιούπια λίρες!

Τις πήραν κι έφυγαν και κατήγγειλαν κλοπή του εκσκαφέα λένε πληροφορίες. Δεν τις επιβεβαιώνει η αστυνομία

Λίρες στον …ξύπνιο τους είδαν και …έπιασαν – σύμφωνα με μια φήμη που κυκλοφορεί – κάποια άτομα από ιδιωτικό συνεργείο που ανέλαβε να γκρεμίσει ένα παλιό μισογκρεμισμένο σπίτι στην Κυψέλη! Το περιστατικό συνέβη πριν 2 μέρες μέρα μεσημέρι και κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεργείου και έγινε αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής που καθόταν σε πλησιέστερο καφενείο ενώ αποτελεί θέμα συζήτησης στην περιοχή και όχι μόνο. Το περιστατικό σύμφωνα με όσα μας μεταφέρθηκαν δεν στάθηκε εφικτό να το επιβεβαιώσουμε από την αστυνομία και το καταγράφουμε με επιφύλαξη.

Ο εκσκαφέας έβγαλε…. λίρες!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κάπου στην Κυψέλη βρίσκεται αυτό το παλιό μισογκρεμισμένο σπίτι στο οποίο δούλευε ένα συνεργείο 2 ατόμων προκειμένου να το γκρεμίσει. Την ώρα όμως που το εκσκαπτικό μηχάνημα αποτέλειωνε το φούρνο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού – όπως συνηθίζονταν να έχουν τα παλιά σπίτια – σκάλωσε κάπου… Ήταν – λένε – 3 κιούπια γεμάτα με χρυσές λίρες! Τα κιούπια λέει κάποιος που τα είδε ότι ήταν σφραγισμένα με μολύβι αλλά τα έσπασε το εκσκαπτικό.

Τις πήραν κι έφυγαν;

Από εκείνη τη στιγμή – λένε οι ίδιες πηγές – ότι όλα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες. Ο εκσκαφέας τα φόρτωσε στο φορτηγό και το συνεργείο έφυγε γρήγορα χωρίς να τελειώσει το γκρέμισμα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι παράτησαν τον εκσκαφέα παρακάτω και ότι έκαναν καταγγελία κλοπής στην αστυνομία κατά τη διάρκεια του κολατσιού τους για να δικαιολογήσουν την διακοπή των εργασιών και την εσπευσμένη αποχώρησή τους . Ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης κ. Γιώργος Γκοδοσίδης που ρωτήθηκε από το «Ε» δεν επιβεβαίωσε τέτοια καταγγελία. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν ωστόσο περισσότερα στοιχεία δεν στάθηκε δυνατό να πληροφορηθούμε.

Θα επανέλθουμε στο θέμα αν έχουμε νεώτερα!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την Ροδόπη επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ εξαιτίας των ζημιών από την χαλαζόπτωση

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, η πρόσφατη χαλαζόπτωση, προκάλεσε σοβαρές ζημίες σε καλλιέργε…