Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Επέλαση διαρρηκτών στα μαγαζιά του κέντρου

Επέλαση διαρρηκτών στα μαγαζιά του κέντρου

0
magazia kentro

Άγνωστοι δράστες ξημερώματα Τετάρτης «άνοιξαν» 10 καταστήματα και πήραν 200 ευρώ και 2 λάπτοπ

17χρονος ο διαρρήκτης που «άνοιξε» 15 αυτοκίνητα σε λιγότερο από ένα μήνα. Η αστυνομία τον …ταυτοποίησε και θα τον …τακτοποιήσει!

Έξαρση σε κλοπές και γενικά σε προβατικές πράξεις έχουμε τις τελευταίες μέρες στην Ξάνθη. Ξημερώματα της Τετάρτης έγινε μπαράζ κλοπών σε καταστήματα του κέντρου. Επίσης ταυτοποιήθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου που διέρρηξε 15 αυτοκίνητα σε λιγότερο από ένα μήνα!

Μπαράζ κλοπών τα ξημερώματα της Τρίτης στα μαγαζιά του κέντρου

Συντονισμένη επιχείρηση «σκούπα» των μαγαζιών του κέντρου έκαναν άγνωστοι δράστες. «Άνοιξαν» συνολικά 10 μαγαζιά ξεκινώντας από την Στογιαννίδου, την Βασ. Κωνσταντίνου και τον πεζόδρομο της Εθνικής χωρίς να κάνουν διάκριση σε καφενεία , ταβέρνες και καφετέριες. Οι δράστες παραβίασαν τις πόρτες και σάρωσαν ότι βρήκαν. Από χρήματα έως λάπτοπ. Συγκεκριμένα από καφενείο της Στογιαννίδου σήκωσαν 200 ευρώ ενώ προκάλεσαν ζημιές αφού έσπασαν το τζάμι της πόρτας για να εισέλθουν. Από ένα άλλο κατάστημα πήραν 2 λάπτοπ. Οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών αντιλήφθηκαν το πρωί και κάλεσαν την αστυνομία η οποία διενεργεί προανάκριση για το εντοπισμός του., Πληροφορίες λένε ότι οι κινήσεις τους καταγράφηκαν σε κάμερες ενός καταστήματος και εξετάζονται από την αστυνομία.

17χρονος «άνοιξε» 15 αυτοκίνητα!

Αξιοθαύμαστες επιδόσεις σε διαρρήξεις αυτοκινήτων έχει στο ενεργητικό του ένας 17χρονος. Από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου, σε λιγότερο από ένα μήνα δηλαδή διέρρηξε 15 οχήματα. Οι αστυνομικές αρχές διενεργώντας έρευνα τον εντόπισαν και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την δράση του, δεν τον συνέλαβαν όμως λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Να σημειώσουμε ότι ο ανήλικος δράστης αφαίρεσε από το εσωτερικό των αυτοκινήτων συνολικά το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, μία ηλεκτρονική συσκευή και ένα τσαντάκι.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…