Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Άρχισαν οι… αποχωρήσεις ενόψει μετεγγραφικής περιόδου

Άρχισαν οι… αποχωρήσεις ενόψει μετεγγραφικής περιόδου

0
rudy adio

Παρελθόν ο Ρούντι που έλυσε το συμβόλαιο του με τη Skoda Ξάνθη

Διακοπές απολαμβάνουν από χθες οι παίκτες που επιστρέφουν στις προπονήσεις στα τέλη του μήνα

Η πρώτη… χριστουγεννιάτικη αποχώρηση από το «ρόστερ» της Skoda Ξάνθη ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, καθώς επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» με τον Κάρλος Ρούντι. Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι όμως στην εξάμηνη παρουσία του δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα κι έτσι λύθηκε το συμβόλαιο του με τη συμφωνία και του ίδιου, καθώς έβλεπε ότι δεν υπολογίζεται στις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου.

Ο 26χρονος (γεν. 05/01/1989) Ρούντι Κάρλος Γουΐλσον όπως ήταν το πλήρες όνομα του, αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος με συνολικό χρόνο συμμετοχής 189 λεπτά και σε ένα ματς κυπέλλου (εκτός έδρας με τον Ο.Φ.Η.)

Οι αποχωρήσεις από την Skoda Ξάνθη αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καθώς την πόρτα της εξόδου πιθανότατα θα περάσει και ο Βραζιλιάνος μέσος Ρενάν Ολιβέιρα, ενώ εάν βρεθεί η «χρυσή τομή» θα αποδεσμευθεί και ο Κάρλος Κάλβο που είναι επίσης εκτός πλάνων.

Παράλληλα, ίσως δοθούν ως δανεικοί και ορισμένοι από τους νεαρούς παίκτες της Ξάνθης σε άλλες ομάδες ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν το επόμενο καλοκαίρι.

Τέσσερις οι προσθήκες

Το κενό στη μεσαία γραμμή με την αποχώρηση του Ρούντι ήδη έχει αναπληρωθεί με την απόκτηση δύο πλάγιων μέσων (Μπέλιτς – Μπαλούφο), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν ακόμη δύο προσθήκες με έναν μέσο κι έναν πλάγιο (αριστερό) αμυντικό, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιοι θα είναι. Να σημειώσουμε ότι εδώ και καιρό υπήρξε φημολογία ότι ήδη έχει «κλείσει» ο Κοστίν Λάζαρ χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.

Επίσκεψη και δώρα στις φυλακές Κομοτηνής

Μία αξιοσημείωτη ενέργεια με την οποία έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο πραγματοποίησε η Skoda Ξάνθη το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα η ξανθιώτικη ΠΑΕ και ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΟΞ – Skoda επισκέφθηκαν τις φυλακές Κομοτηνής και μοίρασαν αθλητικά είδη, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης.

Από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη βρέθηκαν ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Κασναφέρης με τους ποδοσφαιριστές Μανώλη Μπέρτο και Δημήτρη Γούτα, ενώ από τους Παλαιμάχους ο πρόεδρος Χριστόφορος Διαμαντής και ο Τάκης Μπέρτος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, από χθες δόθηκε πενθήμερη άδεια στους παίκτες ενόψει Χριστουγέννων με την επιστροφή να υπολογίζεται στα τέλη Δεκεμβρίου ώστε να αρχίσει η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα, εντός έδρας με τον Πανθρακικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 05 Ιανουαρίου 2015.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…