Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Τελειώνει από Ο.Φ.Η. ο Σίσιτς λόγω της «κατασκοπείας» υπέρ Skoda Ξάνθη

Τελειώνει από Ο.Φ.Η. ο Σίσιτς λόγω της «κατασκοπείας» υπέρ Skoda Ξάνθη

0
gatouzo sisits

Οι κατηγορίες για αποκάλυψη του συστήματος στον Λουτσέσκου αποτέλεσαν την αφορμή για την απομάκρυνση του παίκτη

Αρνείται ότι μίλησε πριν το ματς με τον προπονητή της Ξάνθης ο Σλοβένος μέσος

Ήταν δεδομένο μετά τα όσα συνέβησαν μεταξύ του Τζενάρο Γκατούζο και του Μίρνες Σίσιτς τις τελευταίες μέρες πως τον Σλοβένο δεν το σήκωνε πλέον το κλίμα στο Ηράκλειο. Η προχθεσινή απολογία του Σλοβένου μέσου ενώπιον της διοίκησης του ΟΦΗ επιβεβαίωσε πως οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν άμεσα στη λύση της συνεργασίας τους. Αρκεί βέβαια να βρεθεί η χρυσή τομή καθώς υπάρχει ένα σημαντικό ποσό που οφείλεται από τους «μελανόλευκους» στον ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην απολογία υπήρξαν στιγμές έντασης καθώς ο Σίσιτς κατηγορήθηκε για μία ακόμα φορά από τους ανθρώπους του ΟΦΗ για «κατασκοπεία» σε βάρος της ομάδας του, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Ξάνθη. Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει στα ΜΜΕ και βάσει των οποίων τιμωρήθηκε ο παίκτης, ο Σίσιτς πριν τον αγώνα Skoda Ξάνθη – Ο.Φ.Η., συνομίλησε με τον προπονητή της ξανθιώτικης ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου, δίνοντας του πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που θα έπαιζε η κρητική ομάδα. Ο τεχνικός του Ο.Φ.Η., Τζενάρο Γκατούζο, μετά τον αγώνα επιτέθηκε στον Σίσιτς κατηγορώντας τον για το παραπάνω συμβάν.

Ο Μίρνες Σίσιτς από την πλευρά του ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή ότι όλα αυτά είναι φαντασίες του Ιταλού προπονητή, για να τον θέσει εκτός ομάδας από τον Ο.Φ.Η. και αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Πάντως μετά το συμβούλιο της Τετάρτης, το Δ.Σ. του Ο.Φ.Η. φαίνεται ότι πίστεψε τον Γκατούζο και όχι τον Σίσιτς ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα λύσει το συμβόλαιο του.

Για την απολογία του ποδοσφαιριστή η ΠΑΕ ΟΦΗ έβγαλε ανακοίνωσε που ανέφερε σχετικά: «Ενώπιον του προέδρου Μάνθου Πουλινάκη και μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ, απολογήθηκε σήμερα ο Μίρνες Σίσιτς. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου των δύο πλευρών. Απομένουν πλέον τα διαδικαστικά της λύσης που θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή της δικηγόρου του παίκτη από το εξωτερικό την ερχόμενη Δευτέρα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …