Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ρολάκια μοσχαρίσια

Ρολάκια μοσχαρίσια

0
rolakia mosxari

-4 φιλέτα μοσχάρι για σνίτσελ

-2 σκελίδες σκόρδο

-4 φέτες μπέικον

-2 μικρά καρότα σε μπαστουνάκια

-1 κόκκινη πιπεριά σε μπαστουνάκια

-1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

-200 γρ. κεφαλογραβιέρα σε μπαστουνάκια

-Αλάτι – πιπέρι

-Μουστάρδα

-Λάδι

-1 ποτήρι λευκό κρασί

Ζητάμε από τον κρεοπώλη να χτυπήσει λίγο τα φιλετάκια μοσχαριού, για να ανοίξουν. Ανακατεύουμε το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Κόβουμε τα καρότα, τις πιπεριές και την κεφαλογραβιέρα σε μπαστουνάκια μικρότερα από το πλάτος των φιλέτων. Σε κάθε φιλέτο βάζουμε κατά μήκος μια φέτα μπέικον, αλάτι – πιπέρι , το ψιλοκομμένο σκόρδο , μαϊντανό ψιλοκομμένο , δύο μπαστουνάκια καρότο , πιπεριά και κεφαλογραβιέρα. Τυλίγουμε με προσοχή διπλώνοντας τις άκρες του φιλέτου ώστε να μην βγουν έξω τα υλικά μας. Δένουμε με σπάγγο ή στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες. Τα σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά σε ρηχή κατσαρόλα με το ελάχιστο λαδάκι μας (1 κουταλιά γλυκού) από όλες τις πλευρές και σβήνουμε με το κρασί. Αφού αφήσουμε να εξατμιστεί το οινόπνευμα, ρίχνουμε ζεστό νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Τα αφήνουμε να βράσουν για 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρονται με πατάτες τηγανητές, με ρυζάκι και ψητά λαχανικά. Στην κατσαρόλα που τα ψήσαμε αφού τα βγάλουμε από μέσα, ρίχνουμε λίγο κορν φλάουρ και ανακατεύοντας με το ζουμάκι που αφήσανε κάνουμε μια πολύ ωραία σάλτσα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κέικ λεμονιού με φράουλες

-250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη -250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα -3 αυγά -75 γρ. …