Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Αναπάντεχος θάνατος καθηγητή του ΔΠΘ στο διαμέρισμά του

Αναπάντεχος θάνατος καθηγητή του ΔΠΘ στο διαμέρισμά του

0
DPTH-empros

Τον αναζητούσαν τις τελευταίες ημέρες οι συνάδελφοί του. Πιθανολογούνται παθολογικά αίτια

«Έφυγε» μόνος στο διαμέρισμά του ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής του ΔΠΘ Γιώργος Σταματέλος.

Τον άτυχο καθηγητή αναζητούσαν τις τελευταίες μέρες οι συνάδελφοί του,που είχαν τελευταία φορά νέα του τη Δευτέρα και γι’ αυτό ανησύχησαν. Χθες συνάδελφός του επιχείρησε να τον ψάξει καθώς μαζί είχαν αναλάβει μία διπλωματική που εξεταζόταν την ίδια μέρα. Αυτός ήταν που μαζί με άλλα μέλη ΔΕΠ αφού χτύπησαν την πόρτα και κάλεσαν επανειλημμένα στο κινητό του, αποφάσισαν να σπάσουν την πόρτα. Αμέσως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο και κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 54χρονος καθηγητής του ΔΠΘ, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα υπέκυψε από παθολογικά αίτια καθώς αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τη νεκροψία- νεκροτομή ανέλαβε ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κηφνίδης το απόγευμα της ίδιας ημέρας για να διερευνήσει τα αίτια του θανάτου, αλλά και να διακριβωθεί πότε ακριβώς σημειώθηκε.

Ο Γιώργος Σταματέλος ήταν επίκουρος καθηγητής στον τομέα Τηλεπικοινωνιών και Διαστημικής και είχε αναλάβει το Εργαστήριο Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων. Ήταν ανύπαντρος και δεν είχε συγγενείς στην Ξάνθη.

Ελένη Διαφωνίδου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχολικά κυλικεία: Νέα δεδομένα με επίκεντρο την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας

Το έργο θα αναλάβει η νεοσύστατη Εθνική Επιτροπή Διατροφής Τα τρόφιμα που πωλούνται στα σχ…