Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Σκηνές από ταινία θρίλερ στη Χρύσα

Σκηνές από ταινία θρίλερ στη Χρύσα

0
scream

Μια παρέα ανήλικων με μάσκες scream και αλυσοπρίονα στα χέρια τρομοκρατούσαν νύχτα περαστικούς – Έντρομη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο

Ηλικιωμένη κατέρρευσε από το φόβο της! Ρατσιστική βία: Τρεις νεαροί γρονθοκόπησαν έναν 26χρονο Πακιστανό

Σκηνές από ταινία θρίλερ έζησαν κάτοικοι της Χρύσας την περασμένη εβδομάδα. Μια ομάδα 5 ανηλίκων – 2 εκ των οποίων επώνυμων οικογενειών – φορώντας την τρομακτική μάσκα scream – γνωρίζουν όσοι έχουν δει την ομώνυμη ταινία – βγήκαν νύχτα στο δρόμο και κρατώντας …αλυσοπρίονα εκφόβιζαν τους περαστικούς…

Έντρομη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο – Ηλικιωμένη κατέρρευσε από το φόβο της!

Το αποτέλεσμα της …πλάκας των νεαρών που βάλθηκαν να το παίξουν μπαμπούλες προκαλώντας τον τρόμο ήταν πραγματικά …τρομακτικό. Μια έγκυος γυναίκα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο τρόμαξε τόσο που πήγε στο νοσοκομείο φοβούμενη μήπως αποβάλλει. Ευτυχώς δεν επηρεάστηκε το έμβρυο και είναι καλά στην υγεία της. Μια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα που τους είδε μπροστά της από τον τρόμο της κατέρρευσε μέσα στο δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο εισαγγελέας όμως αυτό επισήμως δεν επιβεβαιώνεται. Άλλο ένα περιστατικό που καταδεικνύει την επίδραση που έχουν στους εφήβους παρόμοιες ταινίες τρόμου καθώς τροφοδοτούν την ορμητικότητά τους και την τάση τους να μιμούνται ακραίες συμπεριφορές που προβάλλονται από τις ταινίες και τα μίντια.

Τρεις νεαροί γρονθοκόπησαν έναν 26χρονο Πακιστανό

Πρόκειται για περιστατικό ρατσιστικής βίας: Το σκηνικό εκτυλίχτηκε έξω από μπουγατζατζίδικο κεντρικής οδού την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, οι τρεις νεαροί εκ των οποίων δύο ημεδαποί 19 και 20 ετών αντίστοιχα και ένας 24χρονος αλλοδαπός, κάτοικος Αλβανίας, συναντήθηκαν με τον 26χρονο πακιστανό ο οποίος βρισκόταν έξω από το κατάστημα μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του. Λογόφεραν μεταξύ τους και αμέσως και όπως κατήγγειλε ο 26χρονος αμέσως μετά στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ότι χθες το μεσημέρι, τα άτομα ήταν άγνωστα και για άγνωστη αιτία τους πλησίασαν και ένας εξ΄ αυτών του επιτέθηκε χτυπώντας τον, με τα χέρια, στο κεφάλι. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν άμεσα σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, κατά την διάρκεια των οποίων, συνέλαβαν χθες το απόγευμα τον 20χρονο και το βράδυ τους άλλους δύο δράστες, διότι όπως προέκυψε, ήταν τα άτομα που πλησίασαν τους τρεις αλλοδαπούς, καθώς επίσης ότι ο 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ήταν αυτός που κατάφερε τα χτυπήματα στον 26χρονο.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Σημειώνεται ότι ο 20χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για σωματικές βλάβες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. Οι τρεις νεαροί κατηγορούνται για για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 26χρονου αλλοδαπο. 

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…