Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Συνεχίζονται οι συλλήψεις παρεμπόρων

Συνεχίζονται οι συλλήψεις παρεμπόρων

0
lathraia pota

Πραγματοποιήθηκαν δυο συλλήψεις στον νομό την Τρίτη 7 Οκτωβρίου

Τα περιστατικά αφορούν παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια


Με το παρεμπόριο να κρατεί καλά στην περιοχή μας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης αλλά και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έχουν επιδοθεί σε ένα ατέλειωτο κυνήγι. Τα τηλέφωνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης χτυπούν συνέχεια από πολίτες ή μέλη σωματείων, οι οποίοι καταγγέλλουν περιστατικά που έπεσαν στην αντίληψή τους. Μάλιστα, οι καταγγελίες αυτές έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό τόσο εξαιτίας του θορύβου που προκλήθηκε από το εισαγόμενο ψωμί από την Βουλγαρία, όσο και από το παρεμπόριο ξυλείας που γίνεται κατά κόρων αυτή την εποχή, αλλά και την παράνομη πώληση καπνού και αλκοολούχων ποτών.
Οι συλλήψεις της Τρίτης
Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης (7/10) συνελήφθησαν, στους Τοξότες Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 34 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 φιάλες αλκοολούχου ποτού, για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι δασμοί και φόροι.
Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Κίνας, διότι κατελήφθη να ασκεί υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 80 είδη παρεμπορίου (αναπτήρες, παιδικά παιχνίδια, μπαταρίες, κ.α.), στερούμενη της απαιτούμενης άδειας και κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…