Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κυριακίδης από… του χρόνου!

Κυριακίδης από… του χρόνου!

0
kyriakidis-web

Πετυχημένη η εγχείρηση για τον τερματοφύλακα της Ξάνθης – σε 3 μήνες υπολογίζεται η επιστροφή του

Ο Νίκος Αναστασόπουλος «φαβορί» για τη θέση κάτω από τα δοκάρια

Με ανάμικτα συναισθήματα δέχθηκαν χθες τα νέα από τη Γερμανία τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Skoda Ξάνθη, σε ότι αφορά την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κυριακίδη.
Η ενημέρωση που αφορούσε την εγχείρηση του 28χρονου «πορτιέρο» της Ξάνθης, ο οποίος χειρουργήθηκε από τον Ξανθιώτη γιατρό κ. Γκοντόλια ήταν ευχάριστη, καθώς η επέμβαση στον τένοντα του χεριού του ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Αυτό όμως που προβληματίζει τους ιθύνοντες της ομάδας ήταν η εκτίμηση για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Κυριακίδης για την αποθεραπεία του καθώς υπολογίζεται να φτάσει τους 3 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι ο «βασικός» τερματοφύλακας της ομάδας θα επιστρέψει σε δράση από το νέο έτος και πιθανότατα με την έναρξη του Β’ γύρου του πρωταθλήματος.
Διπλά άτυχος ο Κυριακίδης
Η μεγάλη ατυχία για τον Δημήτρη Κυριακίδη ήταν το χρονικό σημείο στο οποίο έπαθε το απρόοπτο τραυματισμό του, καθώς είχε κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και ήταν από τους παίκτες που με τις προσπάθειες και την προσφορά του βοήθησαν στην κατάκτηση σημαντικών βαθμών. Μάλιστα οι εξαιρετικές εμφανίσεις του, είχαν οδηγήσει τους ιθύνοντες της Εθνικής Ελλάδος να προσθέσουν το όνομα του στους τερματοφύλακες που ήταν «υποψήφιοι» για να συμπεριληφθούν σε κάποια από τις επόμενες αποστολές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Η ατυχία όμως του τραυματισμού του (σε προπόνηση) θα καθυστερήσει προς το παρόν το «όνειρο» για τον Έλληνα γκολκίπερ.
«Φαβορί» για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ο Αναστασόπουλος
Σε μία ομάδα βέβαια δεν υπάρχει μόνο ένας τερματοφύλακας και πλέον ο προπονητής της Skoda Ξάνθη, Ράζβαν Λουτσέσκου, ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Κυριακίδη ανάμεσα στους τρεις αναπληρωματικούς γκολκίπερ.
Οι εναλλακτικές λύσεις για τη θέση κάτω από τα δοκάρια είναι οι Νίκος Αναστασόπουλος, Μιχάλης Ζαρόπουλος και Θανάσης Γκαραβέλης.
Από τους παραπάνω οι Αναστασόπουλος – Ζαρόπουλος ήταν αυτοί που τις προηγούμενες ημέρες δοκιμάστηκαν για να «τσεκαριστεί» η αγωνιστική τους ετοιμότητα και μάλιστα αμφότεροι χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια στο επόμενο επίσημο παιχνίδι, την ερχόμενη Κυριακή στα Χανιά, το πλεονέκτημα φαίνεται να το έχει – λόγω εμπειρίας – ο Αναστασόπουλος, χωρίς όμως να αποκλείεται τελικά να βρεθεί στην αρχική 11άδα ο «Ζαρό». Και οι δύο πάντως ακολουθούν τις τελευταίες ημέρες εντατικό πρόγραμμα ασκήσεων ώστε να ανέβει η φόρμα τους, έτσι ώστε αν τελικά δεν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας ο Αναστασόπουλος, να φορέσει τα γάντια του ο Ζαρόπουλος.
Εκτός και οι Φλίσκας – Τριάδης για τον αγώνα με τον Πλατανιά
Εν τω μεταξύ με πρωινή προπόνηση συνέχισε χθες η Skoda Ξάνθη την προετοιμασία της ενόψει του επερχόμενου αγώνα με τον Πλατανιά.
Στο χθεσινό… ραντεβού, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Εκτός του Δημήτρη Κυριακίδη που απουσιάζει στη Γερμανία λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε, άλλοι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου για το κυριακάτικο ματς στα Χανιά και συγκεκριμένα ο τραυματίας Παναγιώτης Τριάδης αλλά και ο Κώστας Φλίσκας ο οποίος είχε αποβληθεί στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Το ευχάριστο είναι ότι εκτός των παραπάνω τριών παικτών, οι υπόλοιποι παίκτες υπολογίζονται κανονικά καθώς και ο Αντριάν Λουσέρο που είχε μικροενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα, χθες έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος και ο Ρουμάνος τεχνικός θα τον έχει στη διάθεση του τις επόμενες ημέρες.
SUPER LEAGUE
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
16.00: Νίκη Βόλου – Πανθρακικός (NS7)
18.15: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (NS1)
20.30: Εργοτέλης – Ολυμπιακός (NS1)
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
16.00: Παναθηναϊκός – Ο.Φ.Η. (NS2)
18.15: ΑΕΛ Καλλονής – Κέρκυρα (NS7)
18.15: Βέροια – Λεβαδειακός (NS6)
18.15: Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη (NS2)
20.30: Π.Α.Ο.Κ. – Ατρόμητος Αθ. (NS1)
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014
19.30: Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα (NS1)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Π.Α.Ο.Κ. 13
2. Βέροια 12
3. ΑΕΛ Καλλονής 10
4. Ατρόμητος Αθ. 10
5. Ολυμπιακός 10
6. Κέρκυρα 10
7. Παναθηναϊκός 10
8. Αστέρας Τρίπολης 9
9. Πανιώνιος 7
10. Skoda Ξάνθη 6
11. Ο.Φ.Η. 6
12. ΠΑΣ Γιάννινα 5
13. Πανθρακικός 5
14. Εργοτέλης 4
15. Πλατανιάς 3
16. Παναιτωλικός 3
17. Λεβαδειακός 2
18. Νίκη Βόλου 0
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …