Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ένας ακόμη Καρδιολόγος για το νοσοκομείο Ξάνθης

Ένας ακόμη Καρδιολόγος για το νοσοκομείο Ξάνθης

0
nosokomeio

Με παρέμβαση Σαλτούρου στον αν. υπουργό Υγείας Λ. Γρηγοράκο, ο οποίος δεσμεύτηκε και για 2 ακόμη θέσεις στην επικείμενη προκήρυξη επικουρικών γιατρών

Θα επισκεφθεί την Ξάνθη το προσεχές διάστημα για να δει επί τόπου προβλήματα του νοσοκομείου μας

Μ’ έναν ακόμη καρδιολόγο στελεχώνεται η Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Ξάνθης ο οποίος ήδη έχει αποσπαστεί από τον ΠΕΔΥ Καβάλας. Η θετική αυτή εξέλιξη έγινε μετά από παρέμβαση του βουλευτής Ξάνθη κ. Δημήτρη Σατλούρο στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου. Οι δύο άνδρες που ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο συναντήθηκαν στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και ο κ. Σαλτούρος είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για την υποστελέχωση της Καρδιολογικής αλλά και για τα γενικότερα προβλήματα του νοσοκομείου Ξάνθης .
Με παρέμβαση Σαλτούρου η στελέχωση της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου
Ο κ. Γρηγοράκος παράλληλα δεσμεύτηκε για άλλους 2 καρδιολόγους για το νοσοκομείο Ξάνθης από την επικείμενη πανελλαδική προκήρυξη θέσεων επικουρικών ιατρών και επίσης
αποδέχθηκε την πρόταση να επισκεφθεί την Ξάνθη το προσεχές διάστημα ώστε να αποκομίσει ιδία άποψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομό μας στο χώρο της υγείας.
Τι αναφέρει ο Δ. Σαλτούρος για το θέμα
«Στις 7/10/2014 και στο περιθώριο προγραμματισμένης συνάντησης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο με θέμα τον προσυνεδριακό διάλογο, του έθεσα το ζήτημα δυσλειτουργίας της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης λόγω υποστελέχωσης για το οποίο είχα πλήρως ενημερωθεί από το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αθανάσιο Πάσχο. Του μετέφερα την αγωνία των συμπολιτών μας την οποία έχουν εκφράσει άλλωστε ομοθύμως τόσο ο βουλευτής ΝΔ κ. Αλέξανδρος Κοντός και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ όσο και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων.
Ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ενήργησε άμεσα και έτσι με απόφαση του Αναπληρωτή Διοικητή της 4ης ΔΥΠΕ αποσπάσθηκε ήδη ιατρός καρδιολόγος από το ΠΕΔΥ Καβάλας στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Παράλληλα ο κ. Γρηγοράκος δεσμεύτηκε ότι από την επικείμενη πανελλαδική προκήρυξη θέσεων επικουρικών ιατρών, θα διατεθούν στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης δύο καρδιολόγοι ιατροί.
Τέλος, αποδέχθηκε την πρόταση να επισκεφθεί την Ξάνθη το προσεχές διάστημα ώστε να αποκτήσει ακόμη αμεσότερη αντίληψη των ζητημάτων που απασχολούν την πόλη και το νομό μας».
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…