Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Αιτήσεις συμμετοχής στην Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Ξάνθης

Αιτήσεις συμμετοχής στην Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Ξάνθης

0
dimarxeio neoclose

Καλούνται οι εκπρόσωποι φορέων να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 24 Οκτωβρίου. Ζητούμενο η ουσιαστική λειτουργία της επιτροπής με τη νέα σύνθεση

Ξεκινούν οι διαδικασίες για να συσταθεί η νέα Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Ξάνθης και για το λόγο αυτό καλούνται από το δήμο οι εκπρόσωποι φορέων της Τοπικής Κοινωνίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Επιτροπή να ορίσουν εκπροσώπους τους αποστέλλοντας ταχυδρομικά, σχετικό έγγραφο στο Δήμο Ξάνθης ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έως τη Παρασκευή, 24/10/2014.

Ο δήμος είναι υποχρεωμένος να συστήσει και να «συμβουλευτεί» για συγκεκριμένα θέματα της επιτροπή, ωστόσο στην πρώτη απόπειρα λειτουργία της, απέτυχε να εκπληρώσει το ρόλο της και περιορίστηκε σε μία τυπική διαδικασία, απαξιωμένη, χωρίς προτάσεις, πρωτοβουλίες και κυρίως υποστήριξη από την πλευρά του δήμου.

Η νέα δημοτική αρχή οφείλει να αξιοποιήσει ένα σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία και να ενθαρρύνει την ουσιαστική συμμετοχή στην επιτροπή.

Την πρόσκληση για συμμετοχή υπογράφει ο Γιώργος Παπασταματίου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι πρόεδρός της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…