Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Την πάτησαν από αστυνομικό που έκανε τον αγοραστή ναρκωτικών

Την πάτησαν από αστυνομικό που έκανε τον αγοραστή ναρκωτικών

0
drosero astynomia2-web

Τρία άτομα από το Δροσερό, συγγενείς μεταξύ τους, βρέθηκαν με 40 γρ. ηρωίνης και 157 γρ. ακατέργαστης κάνναβης

Η γυναίκα προσπάθησε να τα ξεφορτωθεί, αλλά δε τα κατάφερε. Τα κρυμμένα ναρκωτικά που υπήρχαν στο σπίτι του ενός, τα βρήκε ο αστυνομικός σκύλος στην αυλή

Σεσημασμένο από το Δροσερό παγίδευσε με επιχείρησή της η Δίωξη Ναρκωτικών της Ξάνθης το μεσημέρι της Πέμπτης, που παρουσίασε αστυνομικό ως επίδοξο αγοραστή και τσάκωσε 37χρονο, μαζί με δύο συγγενείς του.
Συνελήφθησαν στο Δροσερό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, τρία άτομα, δύο άνδρες 37 και 28 και μία γυναίκα 26 ετών, συγγενείς μεταξύ τους, κατηγορούμενοι για πώληση και κατοχή ναρκωτικών. Σε βάρος του 37χρονου, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι διέθεσαν από κοινού, έναντι χρηματικής αμοιβής, σε αστυνομικό, που εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 21,2 γραμμαρίων, έναντι ποσού 130 ευρώ, το οποίο ήταν προσημειωμένο. Προηγήθηκε συνεννόηση του εν λόγω αστυνομικού μαζί τους, προκειμένου να συμφωνηθεί το σημείο και το ποσό που απαιτείται για τη συναλλαγή.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : τρεις νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 146,4 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 17,6 γραμμαρίων, το προσημειωθέν χρηματικό ποσό των 130 Ευρώ, το οποίο παρέλαβαν από τον αστυνομικό για την πώληση των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου, όπου επίσης έκρυβαν ναρκωτικά, τα οποία ο σκύλος ανακάλυψε κρυμμένα στην αυλή. Συγκεκριμένα, στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν: μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 22,8 γραμμαρίων, ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε ο δράστης παράνομα, το χρηματικό ποσό των 60 Ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.
Όταν τους έπιασαν η γυναίκα προσπάθησε να ξεφορτωθεί κάποια από τα ναρκωτικά που είχε επάνω της, χωρίς επιτυχία.
Ο 37χρονος πάντως ήταν «γνώριμος» στους αστυνομικούς, αφού έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διακεκριμένες κλοπές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστούν ή όχι. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Ελένη Διαφωνίδου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξάνθη: Συνελήφθη η γυναίκα που άρπαξε τσάντα ηλικιωμένης

Σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ληστεία Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από μεθ…