Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τη χτύπησαν και της έκλεψαν την τσάντα μέρα μεσημέρι

Τη χτύπησαν και της έκλεψαν την τσάντα μέρα μεσημέρι

0
tsantakides

θύμα μια 62χρονη υπήκοος Αυστραλίας. Είχε μόνο κινητό και έγγραφα στην τσάντα της

 

Τους έπιασαν αμέσως. Σεσημασμένος ο 19χρονος μαζί και ένας 13χρονος και οι δυο από το Δροσερό

 

 
Θρασύτατη ληστεία μέρα μεσημέρι και στο κέντρο της πόλης έγινε την Τρίτη εις βάρος μιας 62χρονης γυναίκας. Δράστες ένας 19χρονος και ένας 13χρονος από το Δροσερό.
 
Τη χτύπησαν και της πήραν την τσάντα
Οι δυο δράστες εκ των οποίων ο 19χρονος είναι σεσημασμένος και όπως μας ανέφερε ο κ. Τσιπλάκης εκπρόσωπος Τύπου από την κεντρική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές με τέτοιου είδους παραβατικές πράξεις, πλησίασαν την γυναίκα την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 4 μ.μ., την αιφνιδίασαν και άρχισαν να την χτυπάνε με σκοπό να της αποσπάσουν την τσάντα που κρατούσε όπως και το κατάφεραν ενώ αμέσως τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο οι δράστες ατύχησαν καθώς η 62χρονη που είναι αλλοδαπή, υπήκοος Αυστραλίας, στην τσάντα της είχε μόνο το κινητό της και κάτι έγγραφα και όχι χρήματα.
 
Τους έπιασαν αμέσως…
Η 62χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης μετά από εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις τους εντόπισαν αμέσως και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρήκαν την τσάντα μόνο με τα έγγραφα (το κινητό είχε κάνει φτερά) τα οποία και απέδωσαν στην γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Ξάνθης και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ τη προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…