Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Οι «εκλεκτοί» των δημάρχων Αβδήρων, Τοπείρου, Μύκης

Οι «εκλεκτοί» των δημάρχων Αβδήρων, Τοπείρου, Μύκης

0
theodorakaki

Αναλυτικά τα ονόματα και οι αρμοδιότητες

 

4 στα Άβδηρα και στην Μύκη – 3 στον Τόπειρο

   piskioulopoulos
 
Σχεδόν ταυτόχρονα με την εκλογή των προεδρείων και των μελών των επιτροπών στους δήμους ορίστηκαν και οι αντιδήμαρχοι με απόφαση των δήμαρχων.
Το «Ε» παρουσιάζει τους αντιδημάρχους στους δήμους Αβδήρων, Τοπείρου, Μύκης καθώς και τις αρμοδιότητες που τους ανέθεσαν οι αντίστοιχοι δήμαρχοι. Να σημειώσουμε ότι οι αντιδήμαρχοι Ξάνθης παρουσιάστηκαν στο χθεσινό μας φύλλο.
Οι 4 αντιδήμαρχοι του Δήμου Αβδήρων
1)Βαλασίδης Σταμάτιος
Με αρμοδιότητες: Οικονομικών θεμάτων . Διοικητικών θεμάτων Ανάπτυξης και Προγραμματισμού
2)Πισκιουλόπουλος Μάριος
Με αρμοδιότητες:Τεχνικών Έργων (εκτός ύδρευσης αποχέτευσης), Συντήρησης και Επισκευής Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, Πολεοδομίας και μια σειρά από αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Αβδήρων:
3)Εφένδη Εράλπ
Με αρμοδιότητες στην Κοινωνική Μέριμνα, Νεκροταφεία, Παιδικές Χαρές, Βοσκότοποι και πρόσθετες αρμοδιότητες στη δημοτική Ενότητα Σελέρου
4)Ρούφου Παρασκευή
Με αρμοδιότητες: Καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου, Παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και Νεολαίας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Αδέσποτα Ζώα και αντίστοιχες αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Βιστονίδος
 
Οι 3 αντιδήμαρχοι του Δήμου Τοπείρου
1)Θεοδωρακάκη Ειρήνη
Με αρμοδιότητες: Οικονομικών, Διοικητικών, ΚΕΠ, Τουριστικής ανάπτυξης και προγραμμάτων Κοινωνικής Πρόνοιας, Ρύθμιση ζητημάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης η κα Θεοδωρακάκη ορίζεται με καθήκοντα Αντ’ Αυτού.
2) Γιουβατζίκ Κωνσταντίνος
Με αρμοδιότητες: Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Κοινόχρηστων χώρων και λαϊκών αγορών, Καταστημάτων
3)Χουσείν Ογλού Σουνάη
Με αρμοδιότητες: Συντήρηση των δικτύων Ηλεκτροφωτισμού Προστασία και ανάπτυξη Φυτικής, Ζωικής Παραγωγής και Αλιείας, Διαχείριση βοσκοτόπων. λειτουργία υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων (λαϊκές αγορές, εμποροπανηγύρεις κλπ.)
Οι 4 αντιδήμαρχοι του Δήμου Μύκης
1)Καβάς Κενάν
Με αρμοδιότητες: Αντ’ Αυτού, Τεχνικών Έργων, Ηλεκτροφωτισμού, Πολιτικής Προστασίας (Π.Σ.Ε.Α.), Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με αρμοδιότητες στις Τοπικές Ενότητες   Θερμών & Σατρών Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος θα είναι έμμισθος
2)Μουσταφά Ογλού Μεχμέτ
Με αρμοδιότητες: Καθαριότητας, περιβάλλοντος, Οχημάτων, Τεχνικών Έργων, εποπτεία εποχικού προσωπικού και με αρμοδιότητες στη δημοτική   ενότητα Μύκης & Εχίνου (& Τοπική Κοινότητα Ωραίου). Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος θα είναι έμμισθος.
3)Χαφούζ Αχμέτ Χαϊρεδίν
Με αρμοδιότητες: Εμπορικές δραστηριότητες, καταστήματα, Αγροτικής Παραγωγής, Κτηνοτροφίας (άδειες εισόδου & λοιπά θέματα) & Πρασίνου, αλλοδαπών και μεαρμοδιότητες στη δημοτική ενότητα Κοτύλης. Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος θα είναι άμισθος.
4)Καρά – Αλή Χαϊριδήν
Με αρμοδιότητες: Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης, Πολιτισμού, παιδείας, αθλητισμού και νεολαίας Διαύγειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με αρμοδιότητες στη δημοτική   ενότητα Μύκης & Εχίνου(& Τοπική Κοινότητα Ωραίου). Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος θα είναι άμισθος.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξάνθης

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα διεξαχθούν οι συνεδριάσεις…