Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Ο Μ. Αμοιρίδης θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στην ΑΜΘ

Ο Μ. Αμοιρίδης θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στην ΑΜΘ

0
amoiridis mixalis

Συνολικά έξι θεματικούς αντιπεριφειάρχες όρισε ο Γ. Παυλίδης

 
Ορίσθηκαν από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , κ. Γεώργιο Παυλίδη, σύμφωνα με το άρθρο 160 του Ν.3852/2010, οι νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, για την πρώτη περίοδο της πενταετούς θητείας:
1. Αμοιρίδης Μιχαήλ του Χρήστου, Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, αρμόδιος για θέματα Τουριστικής Aνάπτυξης, Εκθέσεων, Υποστήριξης Δημοσίων Σχέσεων και Διεθνών Σχέσεων.
2. Γεωργιτσόπουλος Χρήστος του Καλογιάννη Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Απασχόλησης και Κοινωνικής Συνοχής, Πρόνοιας, ΑμΕΑ, Δημόσιας Υγείας
3. Εξακουστός Κων/νος του Αναστασίου, Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αρμόδιος για θέματα Εξυπηρέτησης Πολιτών, Αντιμετώπιση και Περιορισμού της Γραφειοκρατίας, Διοικητικού Συντονισμού της Λειτουργίας των Π.Ε, Βιομηχανικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εμπορίου και Λαϊκών Αγορών.
4. Ζάχαρη Ζήνα, του Κωνσταντίνου , Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας   Έβρου, αρμόδια για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού , Εθελοντισμού, Περιβάλλοντος και Χωροταξίας.
5. Κατραντζή Μουσταφά του Χασάν, Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, αρμόδιος για θέματα Οικονομικών, Παρακολούθησης και Οικονομικού Συντονισμού ΠΕ και Επιχειρήσεων, λύσης επιχειρήσεων, Εκτέλεσης Προϋπολογισμού και πορείας Π.Δ.Ε, Επίλυσης προβλημάτων πληρωμών, τήρησης Στατιστικών Στοιχείων.
6. Παπαδόπουλος Σωτήριος του Θεοδώρου, Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αρμόδιος για θέματα Αγροτικής Οικονομίας (Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας κλπ.), και Καταπολέμησης Κουνουπιών.
O κ. Παυλίδης ανέφερε επ’ αυτού: «Ο στόχος όλων μας είναι η Περιφέρειά μας να βρεθεί εκεί που της αντιστοιχεί. Χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους για την επίτευξη των στόχων μας. Με την αλλαγή του Οργανισμού, την ανάπτυξη οργανωτικού επανασχεδιασμού, την ενοποίηση των Υπηρεσιών, τη στοχοθεσία, τα συστήματα αποδοτικότητας, την κατανομή αρμοδιοτήτων στους Αντιπεριφερειάρχες, θα επιχειρήσουμε ένα σύστημα τοπικής διακυβέρνησης ευέλικτο, αποτελεσματικό που να υπηρετεί το θεσμό, την ανάπτυξη και τους πολίτες ».
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συνάντησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ,Πρωτοσέλιδο

Ο κ. Τοψίδης συμμετείχε σε αποστολή από τη Ροδόπη, αποτελούμενη από τον μητροπολίτη Μαρωνε…