Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Με ευχές για μία πετυχημένη σεζόν και… πολλά γκολ

Με ευχές για μία πετυχημένη σεζόν και… πολλά γκολ

0
agiasmos gynaikeia

Τελέστηκε χθες ο αγιασμός της «Βασίλισσας της Θράκης»

 

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα βράβευσε τον Ξανθιώτη δρομέα Γιάννη Πυργελή

 
 
Με αισιοδοξία και πίστη για μία επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν, που το τέλος της θα τις βρει υγιείς και νικήτριες, οι αθλήτριες της «Βασίλισσας της Θράκης» πραγματοποίησαν χθες τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε στο ΔΑΚ Ξάνθης.
Περισσότερες από 50 παίκτριες, του αγωνιστικού τμήματος αλλά και μικρότερες της ακαδημίας, μαζί με τον προπονητή Απόστολο Κουτρουλό και το τεχνικό τιμ συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης για την τέλεση του αγιασμού και στη συνέχεια πραγματοποίησαν τη φωτογράφηση για τη σεζόν 2014-2015.
vravefsi pyrgeliΠαράλληλα στα πλαίσια της εκδήλωσης οι «Βασίλισσες» απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Ξανθιώτη δρομέα Γιάννη Πυργελή για το επίτευγμα που πέτυχε πριν λίγες ημέρες, τη συμμετοχή και τον τερματισμό στη 2η θέση του «1ου Φειδιππίδειου Δρόμου» (245χλμ.).
Ο Πυργελής αφού ευχαρίστησε τις παίκτριες για την ευγενική τους κίνηση, ανταπέδωσε τα συγχαρητήρια προς αυτές λέγοντας τους: «Αν αγαπάτε αυτό που κάνετε και έχετε πίστη στις δυνάμεις σας θα τα καταφέρετε. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν προσπαθείς και δεν το βάζεις κάτω».
Στη χθεσινή εκδήλωση εκτός των μελών της ξανθιώτικης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου παρευρέθηκαν και τοπικοί/αθλητικοί φορείς της Ξάνθης, όπως η νέα αντιδήμαρχος Ξάνθης (υπεύθυνη για θέματα αθλητισμού και πολιτισμού) κα. Δέσποινα Παρτσαλίδου, το μέλος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Νίκος Σπυριδόπουλος αλλά και αρκετοί γονείς των αθλητριών και φίλοι της ομάδας.
Η εκδήλωση άρχισε με την τέλεση του αγιασμού, ακολούθησε η βράβευση του Γ. Πυργελή και οι σύντομοι χαιρετισμοί των επίσημων προσκεκλημένων οι οποίοι μεταξύ άλλων ανέφεραν:
Παρτσαλίδου Δ.: «Είναι η πρώτη μας γνωριμία και ελπίζω από τη θέση της αντιδημάρχου αθλητισμού που ανέλαβα να έχουμε μία καλή συνεργασία και να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Ακόμη περισσότερο χαίρομαι που είστε γυναικεία ομάδα και δείχνετε ότι το γυναικείο φύλο μπορεί να ανταποκριθεί και να πετύχει σε όλους τους τομείς, ακόμη και στο ποδόσφαιρο».
Γκιρτζίκης Γ.: «Σας εύχομαι μία καλή αγωνιστική σεζόν και είμαι σίγουρος ότι με την καθοδήγηση του προπονητή σας Απόστολου Κουτρουλού θα είναι επιτυχημένη. Είναι σημαντικό που έχουμε μία γυναικεία ομάδα στην πόλη μας και ακόμη πιο ενθαρρυντικό η ύπαρξη ακαδημίας, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει συνέχεια σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια».
Σπυριδόπουλος Ν.: «Είναι χαρά για την ΕΠΣ Ξάνθης να έχει μία γυναικεία ομάδα στα πανελλήνια πρωταθλήματα και μάλιστα να κάνει αισθητή την παρουσία της, όπως πέρσι που φτάσατε πολύ κοντά στην άνοδο. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας και σ’ εσάς που ακολουθείτε με επιτυχία αυτό το δύσκολο και όμορφο άθλημα».
Δηλώσεις για την έναρξη της σεζόν έκανε και ο προπονητής της «Βασίλισσας της Θράκης», Απ. Κουτρουλός, ο οποίος τόνισε:
Κουτρουλός Α..: «Προσπαθούμε αντιμετωπίζοντας δυσκολίες διαφόρων ειδών να στεκόμαστε αξιοπρεπώς στο χώρο, προσπαθώντας παράλληλα εκτός από καλές αθλήτριες να διαμορφώσουμε και σωστούς χαρακτήρες. Αγωνιστικά σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους όμως δεν τους φοβόμαστε κι έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία ανάλογη πορεία με την περσινή που μας βρήκε στη 2η θέση της κατάταξης και χάσαμε για λίγο την άνοδο στη Β’ Εθνική. Πάνω απ’ όλα εύχομαι να έχουμε υγεία και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, από εκεί κι έπειτα πιστεύω ότι μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα».
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Ανέβηκε στην 3η θέση μετά την νίκη στο Αμοιρίδειο επί της Αρετσούς

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής Μία αγωνιστική πριν το τέλος και ο Λεύκιππος με την εύκολ…