Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Λίγα λόγια με σεμνή τελετή

Λίγα λόγια με σεμνή τελετή

0
kapza orkomosia1

 Κατά την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Μύκης Τζεμήλ Καπζά

 
 
Την Παρασκευή το απόγευμα στην ήσυχη συνήθως Σμίνθη υπήρχε κινητικότητα μεγάλη. Αιτία η ορκωμοσία στις 18:30 του νέου δημάρχου Μύκης κ. Τζεμήλ Καπζά που πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου.
Παρόντες πάρα πολλοί κάτοικοι του δήμου, άνδρες και γυναίκες (κάποιες και με τη γνωστή παραδοσιακή στολή με τη χαρακτηριστική ποδιά). Ακόμη, το νέο δήμαρχο τίμησαν ο βουλευτής Χ. Ζεϊμπέκ, ο αντιπεριφερειάρχης Κ.Ζαγναφέρης, οι δήμαρχοι Ξάνθης και Τοπείρου, Δημαρχόπουλος και Μίχογλου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο ιμάμης της περιοχής, ο οποίος και ξεκίνησε τη διαδικασία της ορκωμοσίας εκτελώντας τη θρησκευτική τελετή που καθορίζεται από το Μουσουλμανικό τελετουργικό.
Ακολούθως σύντομη ομιλία στα ελληνικά και τουρκικά απηύθυνε ο νέος δήμαρχος κ. Καπζά στους συγκεντρωμένους κατοίκους και επίσημους.
 
Ομιλία του νέου Δημάρχου
kapza orkomosia3Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ενώ ευχαρίστησε τους δημότες οι οποίοι έδωσαν την εκλογική νίκη στο συνδυασμό του.
Από την 1η Σεπτεμβρίου, είπε στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής να εργαστεί επ’ ωφελεία των κατοίκων.
«Είμαστε αισιόδοξοι» είπε, «ότι θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Σύνθημά μας η προσφορά στον δήμο και τους συνδημότες. Στόχος μας η βελτίωση της ζωής του πολίτη βήμα-βήμα. Ο δρόμος είναι δύσκολος γι’αυτό και επιθυμούμε τη συνεργασία με τους υπόλοιπους δήμους και την Περιφέρεια. Απαιτείται, τόνισε, υπομονή και κατανόηση. Η πόρτα του δήμου θα είναι ανοιχτή για όλους.»
Ακολούθως έγινε η καθιερωμένη ορκωμοσία στο Κοράνι όλων των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων και του δημάρχου.
«Ε»
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…