Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Κίνδυνος …έξωσης για το ΠΑΣΟΚ

Κίνδυνος …έξωσης για το ΠΑΣΟΚ

0
antoniadis pasok

Έρανος με κουπόνια για να πληρωθούν τα ενοίκια στα γραφεία της Νομαρχιακής

S.O.S. από Αμανατίδη και Αντωνιάδη. Σε μαύρο χάλι τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη

S.O.S για τα οικονομικά της Νομαρχιακής Ξάνθης εξέπεμψε προς τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της Ν. Ε. κ. Χρήστος Αμανατίδης. Μάλιστα το έθεσε ως πρώτο θέμα στην πολιτική εκδήλωση του προσυνεδριακού διαλόγου – παρά τις αντιδράσεις ορισμένων μελών που ακούστηκαν – για να υποδηλώσει την σπουδαιότητά του που φτάνει σε σημείο να καθιστά αδύνατη την διατήρηση των γραφείων αν δεν εξευρεθούν χρήματα για να πληρωθούν τα χρωστούμενα ενοίκια, όπως ειπώθηκε από τον ίδιο τον κ. Αμανατίδη και από τον υπεύθυνο Οικονομικού της Νομαρχιακής κ. Ανέστη Αντωνιάδη
Έρανος με κουπόνια για τα γραφεία της Νομαρχιακής στην Ξάνθη
Και οι δυο τους έκαναν λόγο για μια δραματική οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν εδώ και 1,5 χρόνο οπότε κόπηκε η συνδρομή από τα κεντρικά του κόμματος. Έτσι συσσωρεύτηκαν τα απλήρωτα ενοίκια και οι λογαριασμοί ΟΤΕ – ΔΕΗ, έξοδα που για να καλυφθούν πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη τα μέλη. «Αυτή την στιγμή η Νομαρχιακή εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει κανένα έσοδο από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ… Έχουμε απλήρωτα πολλά ενοίκια και με το ζόρι βγάζουμε τα λειτουργικά μας έξοδα… Αν εξαιρέσουμε 4 – 5 μέλη που μας βοηθούν συστηματικά σας λέμε ότι αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Τα έξοδά μας είναι στα 500 ευρώ τον μήνα… θέλουμε τη συνδρομή όλων σας διαφορετικά θα αναγκαστούμε να κλείσουμε τα γραφεία μας και να θέσουμε σε κίνδυνο την παρουσία μας στο νομό…», είπε σε δραματικό τόνο ο κ. Αντωνιάδης επισημαίνοντας ότι θα διατεθούν κουπόνια για το σκοπό αυτό.
Θα πρέπει να καλύψουν εξ ιδίων τα έξοδα και να κλείσουν τα γραφεία
Να σημειώσουμε ότι τόσο ο κ. Αμανατίδης όσο και ο κ. Αντωνιάδης όπως ανέφεραν αν δεν εξασφαλιστούν τα χρήματα από τις συνδρομές των μελών θα κληθούν οι ίδιοι και τα άλλα μέλη της Νομαρχιακής να τα καλύψουν και στη συνέχεια να αποσυρθούν από τα γραφεία που νοικιάζουν και πλέον το ΠΑΣΟΚ να μην έχει γραφεία στο νομό μας, κάτι που θα έθετε σε «περιπέτειες» τον συντονισμό των δράσεων, την οργανωτική του δομή, και γενικότερα την παρουσία του στο νομό.
Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Περιοδεία στην ΑΜΘ πραγματοποιεί η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε χθες στη Δράμα και επισκέπτεται σήμερα Κομοτηνή και Καβάλα H …