Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Η επέκταση Σάρδεων είναι έτοιμη

Η επέκταση Σάρδεων είναι έτοιμη

0
epektasi sardeon1

Παραδίδεται σύντομα. Έτοιμος και ο κόμβος. Θα βοηθήσει την κυκλοφορία από και προς τα ορεινά.

 
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι τελευταίες εργασίες για την παράδοση, μετά την ολοκλήρωσή της, της επέκτασης της οδού Σάρδεων από την Περικλέους έως την συμβολή με την οδό Εθελοντή Αιμοδότη.
Ο κυκλικός κόμβος είναι ήδη έτοιμος, έτοιμες οι διαγραμμίσεις στα καταστρώματα. Απομένουν και γίνονται αυτές τις ημέρες οι επιστρώσεις κάποιων πεζοδρομίων για να ολοκληρωθεί το έργο.
Υπενθυμίζουμε ότι το έργο «Επέκταση οδού Σάρδεων» υλοποιήθηκε από το δήμο Ξάνθης, αφού προηγουμένως υπήρξε συμφωνία και συναίνεση εκ μέρους του Δ΄ Σώματος Στρατού για τη διέλευση του δρόμου (της επέκτασης) από το γνωστό Στρατόπεδο Στεφανίδη.
Σημειώνουμε ότι το εν λόγω έργο θα αποσυμφορήσει την κυκλοφορία από Πραξιτέλους αλλά ως ένα βαθμό την Ανδρέου Δημητρίου. Κι αυτό διότι τα οχήματα που επιθυμούν να μεταβούν στην ορεινή περιοχή του νομού συνολικά, τα προερχόμενα από Καβάλα, θα μπαίνουν στην οδό Σάρδεων πλέον αποφεύγοντας την κίνηση.
Είναι προφανές ότι θα πρέπει να τοποθετηθούν εγκαίρως και σχετικές πινακίδες για ενημέρωση των οδηγών, ντόπιων και τουριστών.
«Ε»
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…