Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Επαφές Ζεϊμπέκ με όλους τους δημάρχους του νομού

Επαφές Ζεϊμπέκ με όλους τους δημάρχους του νομού

0
zeybek dimarxopoulos

Χωρίς εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα των δήμων

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ένα πρώτος κύκλος επαφών, με όλους τους νέους δημάρχους του νομού, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και τον συντονιστή της ΝΕ κ. Χατζηθεοδώρου Γιώργο.
Οι συναντήσεις έγιναν μέσα σε πολύ καλό κλίμα και δεν είχαν εθιμοτυπικό, αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα, αφού συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα των δήμων. Από την πλευρά τους ο βουλευτής και ο συντονιστής, τόνισαν την αμέριστη συμπαράστασή τους σε ό,τι καλό θα επιχειρήσει ο δήμος προς όφελος των πολιτών.
Όπως τόνισαν, η Αυτοδιοίκηση πλήττεται βάναυσα και στα 4 χρόνια της μνημονιακής πολιτικής πνέει τα λοίσθια. Ο «Καλλικράτης» αυτό ακριβώς το πείραμα έρχεται να υλοποιήσει στην Αυτοδιοίκηση. Επιχειρεί, δηλαδή, να χρησιμοποιήσει την Αυτοδιοίκηση ως ιμάντα μεταφοράς των αντιλαϊκών εκείνων πολιτικών που παράγονται στο εργαστήρι των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών. Και μέχρι τώρα το πετυχαίνει με την ανοχή ή τη συνενοχή της πλειονότητας των αιρετών.
«Ευχόμαστε οι νέοι δήμαρχοι του νομού μας να πράξουν το αντίθετο, με μόνο γνώμονα το συμφέρον των δημοτών», καταλήγουν σε σχετική ανακοίνωσή τους μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…