Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα «Άνοιξαν» το Δημοτικό Σχολείο της Γενισέας

«Άνοιξαν» το Δημοτικό Σχολείο της Γενισέας

0
diarriktes

Φτερά έκαναν 3 φορητοί Η/Υ και μια ηλεκτρική συσκευή

Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία των δραστών. Άφησαν πίσω τους σημάδια

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Δευτέρας τον Διευθυντή και τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Γενισέας, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι κάποιοι είχαν παραβιάσει το κτίριο κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τα συναισθήματα τους βέβαια δεν φάνηκαν να ενστερνίζονται οι μικροί μαθητές, οι οποίοι φάνηκαν να το διασκεδάζουν, καθώς χάσανε τις πρώτες ώρες.
Κλάπηκαν φορητοί υπολογιστές και ηλεκτρονικές συσκευές
Ήταν λίγο μετά τις 7:30 όταν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου της Γενισέας αντιλήφθηκε ότι ο χώρος είχε παραβιαστεί κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, η οποία κατέφθασε άμεσα στον χώρο. Ταυτόχρονα, στο κτίριο κατέφθαναν και οι εκπαιδευτικοί και οι μικροί μαθητές, οι οποίοι παρέμειναν στον προαύλιο χώρο, κατά την διάρκεια της έρευνας και της συλλογής στοιχείων από την αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση, από τον χώρο έχουν αφαιρεθεί 3 φορητοί υπολογιστές και 1 ηλεκτρική συσκευή. Μάλιστα, οι δράστες, τα στοιχεία των οποίων παραμένουν άγνωστα, φαίνεται να εισήλθαν στον χώρο από ένα παράθυρο ή μια πόρτα, τα οποία έχουν παραβιαστεί.
Μάλιστα, καλά πληροφορημένη πηγή αναφέρει στο «Ε» ότι στον χώρο βρέθηκαν αίματα, κάτι που φανερώνει ότι ένας από τους δράστες, στην προσπάθεια του να εισέλθει στον κτίριο, τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά.
Η ώρα του παιδιού
Ιδιαίτερα χαρούμενοι από το γεγονός φαίνεται να ήταν οι μικροί μαθητές οι οποίοι παρέμειναν στο προαύλιο χώρο κατά τις πρώτες διδακτικές ώρες, προκειμένου να μην ακουμπήσουν κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό στοιχείο στην έρευνα των αστυνομικών. Πέρα από το γεγονός ότι οι μαθητές «γλίτωσαν» λίγη ώρα από το μάθημα, ιδιαίτερα χαρούμενους τους έκανε το γεγονός ότι παρακολουθούσαν από κοντά τον τρόπο που οι αστυνομικοί έκαναν την έρευνα τους. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι μικροί μαθητές θαυμάζουν τους εκπροσώπους των ένστολων επαγγελμάτων τους οποίους θεωρούν ήρωες και τους έχουν ως πρότυπο για την μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…