Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 20χρονο στο Πετροχώρι

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 20χρονο στο Πετροχώρι

0
troxaio mixani2-empros

Μετωπική σύγκρουση μοτοποδηλάτου με ΙΧΕ αυτοκίνητο

 

Τροχαίο στη διάβαση τρένων στα Πηγάδια. Έπεσε πάνω στους σηματοδότες και κατέβασε τις μπάρες. Βγήκε σώος

 

 
Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στο νομό μας το βράδυ της Κυριακής 31 Αυγούστου. Ένα 20χρονο παλικάρι έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση του μοτοποδηλάτου που επέβαινε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
 
Μετωπική σύγκρουση στο Πετροχώρι
Συγκεκριμένα το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στο 7ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Καβάλας, Το δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ο 20χρονος κάτοικος Ξάνθης συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 45χρονη επίσης κάτοικος Ξάνθης. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν σοβαρά ο 20χρονος και ελαφρά η 45χρονη. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου ο 20χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
 
Τροχαίο στη διάβαση τρένων στα Πηγάδια
Κι άλλο τροχαίο, χωρίς ευτυχώς θύματα παρά μόνο με υλικές ζημιές έγινε στις 3.45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από την περιοχή των Κιμμερίων με κατεύθυνση προς τα Πηγάδια έπεσε πάνω στη διάβαση του ΟΣΕ προκαλώντας υλικές ζημιές στο δίκτυο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε σώος.
Από τη σύγκρουση όμως βγήκαν εκτός λειτουργίας οι φωτεινοί σηματοδότες που προειδοποιούν για τη διέλευση των τρένων καθώς και οι μπάρες οι οποίες και κατεβαίνουν για προστασία των οχημάτων. Η μια μάλιστα από τις δύο μπάρες της διάβασης παρέμενε κατεβασμένη μετά το τροχαίο ατύχημα. Για το συμβάν ενημερώθηκε ο ΟΣΕ ενώ κλήθηκε ειδικό συνεργείο για την επιδιόρθωση της βλάβης. Πάντως το πρωί δημιουργήθηκε σύγχυση στην περιοχή καθώς οι διερχόμενοι οδηγοί δεν ήξεραν αν πρέπει να περάσουν ή όχι. Το Τμήμα Τροχαίας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…