Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Πέμπτη

Τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Πέμπτη

0
epitropi pz 25.7.14 1

Θα συζητηθούν κυρίως εξ αναβολής θέματα για καφέ και καταστήματα με παιδότοπους

 
 
Την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελευταία τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα περισσότερα εξ αναβολής και αφορούν ζητήματα ανάκλησης λειτουργίας καταστημάτων και υποθέσεις για παιδότοπους που ελέχθηκαν και στα οποία δεν μπορεί να ληφθεί άλλη αναβολή.
 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
ΘΕΜΑ: 1ο : Χορήγηση άδειας προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στον ΜΑΓΔΑΛΙΑΝΙΔΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ του Βασιλείου στην οδό Μ.Αλεξάνδρου 32 του Δήμου Ξάνθης (αρ. Υπολογιστών 6)
ΘΕΜΑ: 2ο : Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο – Δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης στην οδό Δημοκρίτου
ΘΕΜΑ: 3ο : Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο – Τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης στάσης-στάθμευσης επί της οδού Τυρολόης
ΘΕΜΑ: 4ο : Ανάκληση της άδειας λειτουργίας μουσικής του κατ/τος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας της ΚΙΑΖΗΜ ΟΓΛΟΥ ΑΪΣΕ που βρίσκεται στην οδό Πατριάρχου Κυρίλλου 3α στην Ξάνθη (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ: 5ο : Ανάκληση της άδειας λειτουργίας μουσικής του κατ/τος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», ιδιοκτησίας της ΚΑΤΣΑΡΙΚΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ του Δημητρίου που βρίσκεται στην οδό Μιχ.Καραολή 27 στην Ξάνθη (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ: 6ο : Ανάκληση της άδειας λειτουργίας μουσικής του κατ/τος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», (πρώην) ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΑΧΤΑΡΙΔΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που βρίσκεται στην οδό Μιχ.Καραολή & Ελπίδος (γωνία) στην Ξάνθη (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ: 7ο : Ανάκληση της άδειας λειτουργίας μουσικής του κατ/τος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ», ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που βρίσκεται στην οδό Μαλετσίδου 5 στην Ξάνθη (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ: 8ο Οριστική ή μη αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ- ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΦΥΝΤΑΝΗΣ Μ. – ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Η. Ο.Ε.» που βρίσκεται στην οδό Βασ.Σοφίας 9
ΘΕΜΑ: 9ο : Επιβολή προστίμου στην Ζαφειρίου Ειρήνη του Χρήστου, ιδιοκτήτρια υπαίθριου παιδότοπου, που λειτουργεί χωρίς άδεια και τη σφράγιση του παιδότοπου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ.3 της αριθ.36873/2007 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1364τΒ/02-08-2007) (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ: 10ο : Επιβολή προστίμου στην Σπυρίδου Άννα του Βλαδίμηρου, ιδιοκτήτρια υπαίθριου παιδότοπου, που λειτουργεί χωρίς άδεια και τη σφράγιση του παιδότοπου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ.3 της αριθ.36873/2007 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1364τΒ/02-08-2007) (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ: 11ο : Επιβολή προστίμου στην εταιρεία «Χατζηιωαννίδου Μ.-Καραπάτης Χρ. Ο.Ε.», ιδιοκτήτρια εταιρεία κλειστού και υπαίθριου παιδότοπου, που λειτουργεί χωρίς άδεια και τη σφράγιση του παιδότοπου (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ: 12ο : Επιβολή προστίμου στην εταιρεία «Κ.Ιωακειμίδης-Σ.Ιωακειμίδου Ο.Ε.», ιδιοκτήτρια εταιρεία κλειστού και υπαίθριου παιδότοπου, που λειτουργεί χωρίς άδεια και τη σφράγιση του παιδότοπου (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ: 13ο : Επιβολή προστίμου στην Βαφειάδου Αναστασία του Χαράλαμπου, ιδιοκτήτρια υπαίθριου παιδότοπου, που λειτουργεί χωρίς άδεια και τη σφράγιση του παιδότοπου, (θέμα εξ’ αναβολής).
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…