Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Τα πιθανά σχήματα της Skoda Ξάνθη για τη νέα σεζόν

Τα πιθανά σχήματα της Skoda Ξάνθη για τη νέα σεζόν

0
tsiolis skoda2

Σε δύο συστήματα καταλήγει ο Σάκης Τσιώλης ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα

 

Με διπλή προπόνηση σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία για το ματς της «πρεμιέρας» στη Βέροια

 
 
Τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη καθώς χθες το πρόγραμμα είχε ρεπό. Από σήμερα εξάλλου προπονητικό επιτελείο και παίκτες θα μπουν στην τελική ευθεία για το ματς της «πρεμιέρας» του πρωταθλήματος 2014-2015 στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (24/04) στις 19:15 (Novasports 7). Μάλιστα η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει με δυναμικό τρόπο μιας και για σήμερα είναι προγραμματισμένη διπλή (πρωί – απόγευμα).
 
Δύο τα πιθανά συστήματα για Τσιώλη
 Ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να κατασταλάξει και στα τελικά πλάνα ενόψει του αγώνα στη Βέροια, όμως βάσει της εικόνας της Ξάνθης στα φιλικά προετοιμασίας όπως όλα δείχνουν θα εμπιστευθεί την τακτική του 4-3-3. Αυτό είναι εξάλλου το σύστημα που δούλεψε περισσότερο η ξανθιώτικη ομάδα, ενώ αυτό θα μετατρέπεται και σε 4-4-2 ανάλογα με την περίπτωση και τις ιδιαιτερότητες κάθε αγώνα.
Στα παρακάτω σχεδιαγράμματα μπορείτε να δείτε τα πιθανά σχήματα επάνω στα οποία δούλεψε η ξανθιώτικη ομάδα κατά το διάστημα προετοιμασίας της, αλλά και τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο σε διάφορες θέσεις.
Σε κάθε θέση υπάρχει η φωτογραφία του παίκτη που υπολογίζεται ως «βασικός» και σε παρένθεση το όνομα πιθανού αντικαταστάτη, αν και σε αρκετές περιπτώσεις ορισμένοι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις (π.χ. Λουσέρο και ως πλάγιος μέσος και ως δεκάρι).
Να σημειώσουμε τέλος ότι εφ’ όσον αποκτηθεί κι άλλος παίκτης για το κέντρο (μεσοεπιθετικός), το πιθανότερο «σενάριο» είναι να μετατοπιστεί ο Ομπόντο στα αμυντικά χαφ αφήνοντας εκτός έναν εκ των Βασιλακάκη ή Φλίσκα.
* Όποιο και αν είναι το σχήμα στο οποίο θα καταλήξει ο Σάκης Τσιώλης θα φανεί στα επίσημα παιχνίδια, με τα σχεδιαγράμματα που παραθέτουμε να είναι περισσότερο ενδεικτικά. Εξάλλου και οι επιλογές των παικτών της αρχικής 11άδας θα διαφέρουν, ανάλογα με την ετοιμότητα, τη φόρμα κλπ.
** Εκτός από τους παίκτες που αναφέρονται στα παρακάτω σχέδια, στο «ρόστερ» της Skoda Ξάνθη υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που υπολογίζονται όπως οι Κολλαράς, Μπαρέττας, Ορφανίδης Π., Ορφανίδης Λ., Πασχαλάκης, Λαζαρίδης Γ., Τριάδης και οι τερματοφύλακες Ζαρόπουλος, Γκαραβέλης και Αναστασόπουλος.
Όσον αφορά την περίπτωση του Κάρλος Κάλβο ψάχνει ομάδα για να πάρει μεταγραφή μιας και αναμένεται να αποχωρήσει από τη Skoda Ξάνθη λόγω οικογενειακού ζητήματος, ενώ οι Κώστας Τσαμούρης και Ιάσωνας Παπαδημητρίου θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες Β’ Εθνικής.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …