Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κινέζικο τηγανιτό ρύζι

Κινέζικο τηγανιτό ρύζι

0
kineziko rizi
 
3 αυγά
30 ml. ηλιέλαιο
4 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
30 γρ. σκόνη τζίντζερ
6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
4 φέτες μπέικον σοταρισμένες
800 γρ. ρύζι βρασμένο
50 ml. σάλτσα σόγιας
Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
 
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Σε ένα γουόκ ή σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το μισό λάδι να κάψει. Μόλις κάψει το λάδι προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να μαγειρευτούν. Μεταφέρουμε τα αυγά με μια κουτάλα σε ένα πιάτο και αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο και το τζίντζερ. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και το ρύζι και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τη σόγια, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φρικασέ με Κεμπάπ Σόγιας και μανιτάρια

– 250 γρ. Σόγια Κεμπάπ – 2 μαρούλια – 1 ματσάκι άνηθος – 1 ματσάκι…