Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Το ΚΤΕΛ Ξάνθης «οργώνει» την Ελλάδα και όχι μόνο

Το ΚΤΕΛ Ξάνθης «οργώνει» την Ελλάδα και όχι μόνο

0
ktel xanthis2-empros

Αμέτρητες διαδρομές και προσφορές περιμένουν τους ταξιδιώτες

 
 
Νέες πορείες έχει χαράξει το ΚΤΕΛ Ξάνθης, το οποίο μεταφέρει τους Ξανθιώτες σε κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και τους φέρνει πιο κοντά με την γειτονική Τουρκία και Βουλγαρία.
Ο ταξιδιώτης μπορεί να επιλέξει εκτός των άλλων ένα από τα απευθείας δρομολόγια για Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Λάρισα ή Αθήνα. Όσοι θέλουν να επισκεφτούν την Τουρκία δεν έχουν παρά να επιβιβαστούν στο λεωφορείο για Κωνσταντινούπολή ή Κεσσάνη, ενώ όσοι έχουν βάλει «πλώρη» για Βουλγαρία μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Σβίλεγκραντ, Χαρμανλί, Χάσκοβο και Φιλιππούπολη.
Την ίδια ώρα οι Ξανθιώτες μπορούν να στείλουν και ασυνόδευτα τα δέματα τους σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και στην Κέρκυρα, την Κρήτη, την Κεφαλονιά, την Ζάκυνθο και την Λευκάδα, σε λιγότερο από 24 ώρες.
 
Προσφορές και ανέσεις
Το ταξίδι από και προς Θεσσαλονίκη ή Αθήνα γίνεται πιο ευχάριστο και ξεκούραστο χάρη στα καινούρια υπερπολυτελή λεωφορεία και στο δωρεάν WIFI Ίντερνετ που παρέχεται καθοδόν.
Να σημειώσουμε ότι για τα ίδια δρομολόγια η Διεύθυνση του Κτελ παρέχει έκπτωση 25% στους επιβάτες άνω των 65 ετών και 20% στους τρίτεκνους.
Τέλος, από της 1η Απριλίου το εισιτήριο από και προς Αθήνα παρέχεται στην προσιτή τιμή των 75,00€, ενώ υπάρχει έκπτωση 50% στους φοιτητές σύμφωνα με την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα.
 
Κτελ Ξάνθης TOURS
Το Κτελ Ξάνθης, όμως, λειτουργεί και τουριστικό γραφείο, το οποίο αναλαμβάνει εκδρομές εσωτερικού- εξωτερικού, εισιτήρια αεροπορικά-ακτοπλοϊκά, κρατήσεις ξενοδοχείων καθώς και ναυλώσεις λεωφορείων. Πληροφορίες: Μ. Καραολή 64, Ξάνθη. Τηλ. 25410 84688, fax- 2541084689
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε ισχύ το «Καλάθι των Νονών» – Έρχεται και το «Καλάθι του Πάσχα»

Παραμένει ενεργό το «Καλάθι της Σαρακοστής» έως τις 4 Μαΐου Από εχθές Δευτέρα 22 Απριλίου …