Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Θα μας φάνε τα σκυλιά σ’ αυτή την πόλη!

Θα μας φάνε τα σκυλιά σ’ αυτή την πόλη!

0
adespota

Άλλες δυο επιθέσεις σε ένα 5χρονο και μια 23χρονη την Τετάρτη στην Αγ. Ελευθερίου – Σηκώνει τα χέρια ψηλά ο Θεοδωρίδης

 

Οι Γερμανοί ξανάρχονται…για να κτίσουν – λέει – το κυνοκομείο αφού δεν μπόρεσε να το κάνει 12 χρόνια τώρα η ίδια δημοτική αρχή!

 
 
Σε νούμερο 1 «τρομοκράτες» της πόλης μας έχουν αναδειχθεί οι εκατοντάδες αδέσποτοι σκύλοι που έχουν συστήσει συμμορίες και κυκλοφορούν ελεύθεροι σαν …νταήδες στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης. Και αυτό δεν θα ήταν τόσο κακό αν δεν επιτίθενται σ’ όποιον βρεθεί στο διάβα τους σπέρνοντας κυριολεκτικά τον πανικό, ενώ δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που έχουν νιώσει και τα δόντια τους στο …πετσί τους!
 
Άλλες δυο επιθέσεις σε μια 5χρονη και μια 23χρονη στην Αγ. Ελευθερίου
Η 23χρονη κοπέλα διέσχιζε με το ποδήλατό της στην οδό Αγ. Ελευθερίου την Δευτέρα απόγευμα όταν την όρμησαν 5 σκυλιά και την πήραν το κατόπι γαβγίζοντας και δείχνοντας άγριες διαθέσεις. Έντρομη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ κατέβηκε από το ποδήλατο και το χρησιμοποίησε σαν ασπίδα… Ευτυχώς παρενέβησαν περαστικοί διώχνοντας τα σκυλιά και σώζοντάς της κυριολεκτικά από τα δόντια τους! Το ίδιο σκηνικό και μ’ ένα 5χρονο κοριτσάκι την Τετάρτη που ήταν με την μητέρα του στο δρόμο. Δυο σκυλιά το όρμησαν…άρχισε να φωνάζει η μητέρα που είχε στο καροτσάκι το αδελφάκι του προσπαθούσε να τα διώξει… αναστατώθηκαν οι ένοικοι και τελικά πάλι με παρέμβαση των περαστικών σώθηκε το παιδάκι! Δυο επιθέσεις σε δύο μέρες στον ίδιο δρόμο! Ε πάει πολύ!!!
 
Σηκώνει τα χέρια ψηλά ο Θεοδωρίδης
Ανήμπορος να ελέγξει την κατάσταση δηλώνει ο κ. Θεοδωρίδης που καθημερινά γίνεται αποδέκτης των καταγγελιών και της οργής των δημοτών. Η υπηρεσία συνεργάζεται με ιδιώτη κτηνίατρο ο οποίος και κλήθηκε να εξηγήσει γιατί συνεχίζουν να είναι επιθετικοί οι σκύλοι που στην πλειοψηφία τους έχουν στειρωθεί με την παρέμβαση των γερμανών κτηνιάτρων του φιλοζωικού σωματείου μετά από πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Τάσου Θεοδωρίδη. Ο κτηνίατρος απέδωσε την επιθετικότητα στη ζέστη. Ο κ. Θεοδωρίδης μιλώντας στο «Ε» αποδέχτηκε το μέγεθος του προβλήματος δηλώνοντας παράλληλα αδυναμία να κάνει κάτι άλλο. Σημείωσε όμως ότι τα θετικά αποτελέσματα της στείρωσης θα φανούν μακροπρόθεσμα που θα μειωθεί σταδιακά ο αριθμός των αδέσποτων αφού δεν θα μπορούν να αναπαράγονται.
 
Οι Γερμανοί ξανάρχονται…για να κτίσουν το κυνοκομείο!
12 χρόνια τώρα η δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να φτιάξει αυτό το πολυθρύλητο κυνοκομείο! Τρεις θητείες, δύο αντιδήμαρχοι (Θεοδωρίδης σε δυο θητείες και Ταρενίδης), βρέθηκε το οικόπεδο, έγινε η παραχώρηση, έγινε η μελέτη βγήκαν οι άδειες αλλά μετά ….δεν υπήρχαν λεφτά και έτσι «πάγωσε» και πάλι η υπόθεση του κυνοκομείου! Έτσι οι Γερμανοί εξέφρασαν την επιθυμία  – όπως λέει ο κ. Θεοδωρίδης – να φτιάξουν εκείνοι και με δικά τους έξοδα το κυνοκομείο μόνο που ζητούν τροποποίηση της υπάρχουσας μελέτης. Και μάλιστα – σύμφωνα πάντα με τον κ. Θεοδωρίδη ο οποίος έχει και τις διασυνδέσεις με το γερμανικό φιλοζωικό σωματείο – προτίθενται να έλθουν τον Φθινόπωρο 2 – 3 άτομα για στειρώσεις αλλά και για να αναλάβουν την κατασκευή του κυνοκομείου!
Μήπως τελικά και το …κυνοκομείο θέλει τον…Γερμανό του;
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxantopoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιάννης Μάγγος: «Απαιτούμε δικαίωση για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του γιου μας»

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου μιλά στο «Ε» για τον χαμό του, την ατιμωρησία των υπεύθυνων κα…