Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: «Πρεμιέρα» στη Βέροια στις 23 Αυγούστου

Skoda Ξάνθη: «Πρεμιέρα» στη Βέροια στις 23 Αυγούστου

0
sendra bala

Παπαστεριανός και επίσημα στην ξανθιώτικη ομάδα – έρχεται… «μπαράζ» ανακοινώσεων

 

Σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν – αναλυτικά οι τιμές ανά Θύρα

 

Εκτός έδρας με την Βέροια θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Super League η Skoda Ξάνθη. Το πρώτο εντός έδρας ματς είναι την δεύτερη αγωνιστική με αντίπαλο την Κέρκυρα.
Σε γενικές γραμμές, η Ξάνθη ακολουθεί το πρόγραμμα του Πανθρακικού, με τον οποίο κοντράρεται στο μεγάλο ντέρμπι της Θράκης (Ελ Θράκικο) την τελευταία αγωνιστική. Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος για την Skoda θα είναι στην Κομοτηνή.
Η Ξάνθη υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό την 11η αγωνιστική, παίζει με τον ευρωπαίο Ατρόμητο εκτός έδρας την 12η και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την 13η, ενώ μετά από ένα διάλειμμα στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, την 15η υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και την 16η παίζει στην Τρίπολη. Με άλλα λόγια, παίζει με τους πέντε ευρωπαίους μέσα σε έξι αγωνιστικές, σε ένα πρόγραμμα «φωτιά».
Η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014-2015 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ, με την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων που απαρτίζουν τη Super League, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και πολλών άλλων προσωπικοτήτων από το χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Γιάννης Μώραλης άνοιξε την αυλαία της κλήρωσης και αναφέρθηκε διεξοδικά στον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 αλλά και της διετούς θητείας του. Το λόγο στη συνέχεια έλαβε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Super League κ. Δημήτρης Αγραφιώτης κι έπειτα ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός για τους χαιρετισμούς τους και τις ευχές για τη νέα σεζόν.
* Ο φετινός ποδοσφαιρικός “Μαραθώνιος” θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαΐου 2015, ενώ τα play off θα ξεκινήσουν στις 13 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου του 2015.
** Το αναλυτικό πρόγραμμα των 34 αγωνιστικών του πρωταθλήματος Super League 2014-2015 στη σελ. 18. Οι ακριβείς ημερομηνίες των αγωνιστικών θα οριστικοποιηθούν σε επόμενη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής.
 
Σήμερα ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας
 Με την ελπίδα ότι θα παραμείνει «ζεστό» το ενδιαφέρον των Ξανθιωτών φιλάθλων και θα στηρίξουν την προσπάθεια, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ξεκινάει σήμερα την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι τιμές της κάρτας μέλους για την περίοδο 2014-2015 (ανά Θύρα) έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ Α (Οικογενειακή): Ενήλικες 100€, Παιδικά (έως 14 ετών): 25€
ΘΥΡΑ Β (Επισήμων): Ενήλικες: 200€
ΘΥΡΑ Γ (Στ. Γεωργουδάκη): Ενήλικες: 100€, Παιδικά (έως 14 ετών): 25€
ΘΥΡΑ Α1 (Ευτ. Πατσούρα): Ενήλικες: 100€, Παιδικά (έως 14 ετών): 25€
ΘΥΡΑ Β1: Ενήλικες 110€, Παιδικά (έως 14 ετών): 25€
Η διάθεση ξεκινάει σήμερα (03 Ιουλίου) στα εξής σημεία:
Στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης (10:00 – 14:30 και 18:00 – 21:30)
Στο «Le Chalet» (10:00 – 21:00)
Στα γραφεία των «Xanthifans».
 
Παπαστεριανός και με τη… βούλα – έρχεται «μπαράζ» ανακοινώσεων
 Η συμφωνία της Skoda Ξάνθη με τον Μανώλη Παπαστεριανό ήταν γνωστή εδώ και καιρό, όμως χθες ανακοινώθηκε και επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα της ξανθιώτικης ΠΑΕ. Άλλους δύο παίκτες έχει «κλεισμένους» η Skoda Ξάνθη (Χρίστος Λισγάρας, Άντριαν Λουσέρο) και απομένουν οι ανακοινώσεις, όμως η ενίσχυση δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς μετά τις μαζικές αποδεσμεύσεις χρειάζονται παίκτες σχεδόν για κάθε… θέση στη Skoda.
Να υπενθυμίσουμε ότι την «πόρτα της εξόδου» έχουν περάσει ήδη οι Τσέμα, Χοσέμι, Παΐτο, Ρούμπεν Εστράδα, Μαρίν, Σολάρι και Ντε Γκούζμαν που έλυσαν τα συμβόλαια τους και φυσικά ο Μάνταλος που πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Έτσι στο «ρόστερ» της Ξάνθης αυτή τη στιγμή έχουν μείνει μόλις δύο ξένοι (Σολτάνι, Κάλβο).
Με τα τωρινά δεδομένα, πέρα από τις τρεις παραπάνω προσθήκες (Παπαστεριανό, Λισγάρα, Λουσέρο), η Skoda Ξάνθη θα κινηθεί και για την απόκτηση οκτώ ακόμη παικτών για διάφορες θέσεις. Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της ομάδας «ψάχνονται» για έναν τερματοφύλακα, δύο αμυντικούς (κεντρικό και πλάγιο μπακ), τριών μέσων (αμυντικό χαφ, μεσοεπιθετικό και πλάγιο) και δύο επιθετικών (περιοχής και εξτρέμ).
Την ερχόμενη Δευτέρα (07/07) εξάλλου θα γίνει η «επίσημη πρώτη» της ομάδας και ο νέος τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεση του για να δουλέψει μαζί τους, κάτι που σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται… μπαράζ ανακοινώσεων με τις μεταγραφές της Ξάνθης.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…