Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Ψάχνεται» για ενίσχυση στα άκρα με Κοντοέ – Γεωργιάδη

«Ψάχνεται» για ενίσχυση στα άκρα με Κοντοέ – Γεωργιάδη

0
kontoes georgiadis

Θετικοί για μεταγραφή στην Ξάνθη οι δύο πλάγιοι

 

Έκλεισε το «καρέ» των τερματοφυλάκων με την απόκτηση Αναστασόπουλου

 
Τα άκρα της θέλει να ενισχύσει η Skoda Ξάνθη η οποία κινείται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ κι ενός δεξιού «εξτρέμ».
Οι παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται η ξανθιώτικη ομάδα είναι Έλληνες και οι επαφές με αμφότερους συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθούν θετικά.
Για τη θέση του αριστερού μπακ ψηλότερα στη λίστα βρίσκεται ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος δέχθηκε «κρούση» από τους ιθύνοντες της Skoda την προηγούμενη εβδομάδα και από την πρώτη στιγμή παρουσιάστηκε θετικός στο να γίνει κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί καθώς ήταν από τους πρώτους παίκτες για τους οποίους εισηγήθηκε ο ΣάκηςΤσιώλης.
Ο Κοντοές πάντως φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση και από τον Ατρόμητο κι έτσι βρίσκεται στη διαδικασία… επιλογής για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.
 
Πρόταση σε Γ. Γεωργιάδη
 Ο δεύτερος πλάγιος για τον οποίο ενδιαφέρεται η Skoda Ξάνθη είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, με την ξανθιώτικη ομάδα να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη.
Ο Γεωργιάδης μπορεί να αγωνιστεί ως «εξτρέμ» και στις δύο πλευρές αλλά και ως μεσοεπιθετικός. Ωστόσο σύμφωνα με μερίδα ΜΜΕ τα Θεσ/νίκης, είναι περιζήτητος και σε ομάδες του εξωτερικού απ’ όπου ο ίδιος έχει δεχθεί προτάσεις.
Έτσι και σε αυτή την περίπτωση παίκτη, βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο, την οριστική απόφαση του και επιλογή, με τον 26χρονο πάντως να είναι επίσης θετικός στο να έρθει στο σύλλογο της Skoda Ξάνθη.
 
Έκλεισε το «καρέ» τερματοφυλάκων με την απόκτηση Αναστασόπουλου
Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του «Ε» για την μεταγραφή τερματοφύλακα από τη Skoda Ξάνθη, η οποία έκανε την έκπληξη στην επιλογή της, καθώς απέκτησε ως ελεύθερο έναν «πρώην» της, τον Νίκο Αναστασόπουλο. Ο 34χρονος «πορτιέρο» επιστρέφει στην ξανθιώτικη ομάδα έπειτα από μία οκταετία, καθώς ήταν στη Skoda Ξάνθη το διάστημα 2000-2006. Σε αυτή την εξαετία ο Αναστασόπουλος είχε 32 συμμετοχές καθώς λογίζονταν κυρίως ως αναπληρωματικός.
Μετά την πρώτη του θητεία στην Ξάνθη, ο Αναστασόπουλος μετακόμισε στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας κι έπειτα επέστρεψε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε κατά σειρά στις ομάδες Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα και πέρσι στη Βέροια, απ’ όπου κατάγεται ο ίδιος.
Πλέον επέστρεψε στα Πηγάδια και συμπλήρωσε το «καρέ» τερματοφυλάκων (όλοι Έλληνες) κυρίως για να βοηθήσει με την εμπειρία του τους νεότερους Ζαρόπουλο, Γκαραβέλη, αλλά και τον Δημήτρη Κυριακίδη ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα διατηρήσει τη θέση του ως βασικός.
Αναλυτικά η λιτή χθεσινή ανακοίνωση της Ξάνθης:
«Η Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Αναστασόπουλου».
 
Συνολικά έξι τα φιλικά προετοιμασίας
Ακόμη ένα φιλικό έκλεισε η Skoda Ξάνθη, με την σχετική ανακοίνωση να έρχεται από την πλευρά του αντιπάλου της, Άρη Ακροποτάμου.
Όπως ανακοίνωσε η καβαλιώτικη ομάδα που και φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα βρεθεί στα Πηγάδια στις 13 Αυγούστου για να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Ξάνθη. Το συγκριμένο φιλικό θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στα δύο φιλικά της Ξάνθης με Πανθρακικό (10 Αυγούστου) και Εθνικό Αλεξανδρούπολης(16 Αυγούστου) και θα είναι το 3ο συνολικά που θα διεξαχθεί στην έδρα της.
Αναλυτικά τα φιλικά προετοιμασίας της Skoda Ξάνθη:
25 Ιουλίου: Skoda Ξάνθη – Βέροια (Πηγάδια)
02 Αυγούστου: Skoda Ξάνθη – Α.Ε.Κ. (Πηγάδια)
05 Αυγούστου: Π.Α.Ο.Κ. – Skoda Ξάνθη
10 Αυγούστου: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη
13 Αυγούστου: Skoda Ξάνθη – Άρης Ακροποτάμου
16 Αυγούστου: Εθνικός Αλεξ/πολης – Skoda Ξάνθη
Πάντως όπως φαίνεται, με το ματς απέναντι στην ομάδα από τον Ακροπόταμο θα κλείσει και ο κύκλος φιλικών προετοιμασίας για την ξανθιώτικη ομάδα, μιας και η έναρξη του πρωταθλήματος Super League έχει προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …