Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Π. Καπετάνος: «Είμαι σε συζητήσεις με τη Skoda Ξάνθη»

Π. Καπετάνος: «Είμαι σε συζητήσεις με τη Skoda Ξάνθη»

0
kapetanos

Επιβεβαίωσε το «φλερτ» με την ξανθιώτικη ομάδα ο έμπειρος επιθετικός

 

Από εργομετρικές εξετάσεις θα περάσουν σήμερα οι παίκτες

 
 
Με διπλή προπόνηση συνέχισε χθες το πρόγραμμα προετοιμασίας της η Skoda Ξάνθη. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ασκήσεις προθέρμανσης και τρέξιμο, ενώ στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης δόθηκε έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς της τακτικής ενώ παράλληλα υπήρξαν και ασκήσεις τεχνικής. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην Skoda Ξάνθη, ενώ πλέον άπαντες συμμετέχουν στις προπονήσεις καθώς επέστρεψε και ο Κάρλος Κάλβο που είχε πάρει παράταση στην άδεια του καθώς βρισκόταν στην πατρίδα του (Ισπανία).
Για σήμερα το πρόγραμμα άλλαξε και οι ρυθμοί θα πέσουν, αφού αντί για προπόνηση, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι ποδοσφαιριστές θα περνούν από εργομετρικές – ιατρικές εξετάσεις ώστε το επιτελείο να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας τους και ανάλογα να δουλέψουν σε συγκεκριμένους τομείς. Άλλη μία προπόνηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου κι έπειτα θα δοθεί ρεπό (την Κυριακή) στους παίκτες, ενώ από τη Δευτέρα ο ρυθμοί θα ανέβουν κατακόρυφα με διπλές προπονήσεις.
 
Π. Καπετάνος: «Καλή επιλογή η Ξάνθη»
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «metrosport» ο διεθνής επιθετικός Παντελής Καπετάνος αποκάλυψε ότι μετά από έξι χρόνια στη Ρουμανία φέτος θα παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και ίσως στη Skoda Ξάνθη…
Ο Παντελής Καπετάνος μίλησε για την επιστροφή του στη Ελλάδα, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή προτεραιότητά του είναι για οικογενειακούς λόγους η Ελλάδα, γιατί στο Βουκουρέστι που είχε ελληνικό σχολείο μπορούσε να βολευτεί η κατάσταση με τον γιο του και να συνεχίσει εκεί. Όμως επειδή δεν ξέρει που θα πάει, δεν μπορεί να πάει κάπου στη Ρουμανία που να μην υπάρχει ελληνικό σχολείο και γι΄ αυτό έχει αργήσει να αποφασίσει, οπότε τη δεδομένη στιγμή, κλίνει προς την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Μάλιστα παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ξάνθη, γιατί είναι μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, μία καλή επιλογή για αυτόν αλλά και για κάθε ποδοσφαιριστή. Θεωρεί τη Ξάνθη μια από τις δύο – τρεις ομάδες που θα τον ενδιέφεραν στην Ελλάδα, αν και ακόμα παρά τις συζητήσεις δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι. Πάντως σε λίγες ημέρες θεωρεί λογικά ότι όλα θα τελειώσουν (μάλλον θετικά).
Για την πιθανή επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Κοζανίτης επιθετικός νιώθει άγχος σα να ξεκινάει και πάλι τώρα την καριέρα του, αν και όλα αυτά τα χρόνια στην Ρουμανία πέρασε εκεί μέχρι στιγμής τα καλύτερα του χρόνια. Έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε πρωταθλήματα και γενικά πέρασε πολύ ωραίες στιγμές. Απομένει να δούμε αν ολοκληρωθούν με θετικό τρόπο οι επαφές και ο Καπετάνος φορέσει τη φανέλα της Skoda Ξάνθη τη νέα σεζόν, ως αντικαταστάτης του Εστέμπαν Σολάρι…
 
Ξεκίνημα και για τους «μικρούς»
Μετά την έναρξη της προετοιμασίας της επαγγελματικής ομάδας σειρά παίρνουν η Κ-20 και η Κ-17 οι οποίες έχουν για ακόμη μία χρονιά υψηλές βλέψεις.
Η πρώτη της Ομάδας Νέων (Κ-20) έχει οριστεί για την Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 18.00 ενώ μια εβδομάδα αργότερα είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας της Κ-17.
Να σημειώσουμε ότι στην Ομάδα Νέων (Κ-20) προπονητής θα είναι ο Κώστας Μπεδρελής που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος με το εφηβικό τμήμα (Κ-17), ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα οδηγήσει τους έφηβους φέτος.
 
Θ.Τορομανίδης: «Για πάντα κομμάτι μου η Ξάνθη»
Παρά την πικρία του για την αποδέσμευση του από το «ρόστερ» της Skoda Ξάνθη, ο νεαρός μέσος Θόδωρος Τορομανίδης έγραψε ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα όπου τονίζει ότι φεύγει σαν φίλος και θα έχει για πάντα στην καρδιά του την ξανθιώτικη ομάδα. Αναλυτικά ο Θ. Τορομανίδης έγραψε:
«Κάθε τέλος και μια καινούρια αρχή…
Κάποιοι από τους φίλους μου ίσως να αισθάνονται άσχημα για την λύση της συνεργασίας μου με την Skoda Ξάνθη, ομολογώ ότι και εμένα με στεναχώρησε το ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα αγωνιστώ με τα χρώματα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, αλλά η ζωή συνεχίζεται και δεν πρέπει ούτε να επιρρίπτουμε ευθύνες, ούτε να σκύβουμε το κεφάλι.
Φεύγω σαν φίλος, εκτιμώντας την ευκαιρία που μου δόθηκε από την ΠΑΕ ώστε να δουλέψω δύο χρόνια σε κορυφαίο επαγγελματικό επίπεδο και να ανδρωθώ ποδοσφαιρικά, σίγουρα θα ήθελα χρόνο συμμετοχής ώστε να δείξω την αξία μου, αλλά για αυτές τις αποφάσεις ευθύνη έχουν οι προπονητές και είναι απόλυτα σεβαστές από έμενα.
Αποχαιρέτισα χθες το απόγευμα τους συμπαίχτες μου, τους ευχήθηκα ότι καλύτερο την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ούτως ώστε να τιμήσουν την φανέλα της ομάδας μας, και να την φτάσουν εκεί που της αξίζει.
Όπου και να βρίσκομαι η Ξάνθη μας θα είναι πάντα κομμάτι μου…!».
Να σημειώσουμε ότι η αποδέσμευση του Τορομανίδη σχολιάστηκε αρνητικά από τον πρόεδρο του Ορφέα Ξάνθης (ομάδα από την οποία πήγε στη Skoda ο Τορομανίδης), Μπάμπη Χατζημεστή, ο οποίος έβγαλε καυστική ανακοίνωση διαμαρτυρόμενος για τον τρόπο που απομακρύνθηκε από την ξανθιώτικη ομάδα ο 21χρονος παίκτης.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
 
 
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …