Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Με ικανοποίηση συνεχίζεται η προετοιμασία

Με ικανοποίηση συνεχίζεται η προετοιμασία

0
tsiolis skoda2

Πλησιάζουν δύο μεταγραφές για αριστερό μπακ και κεντρικό μέσο

 

Ανακοινώθηκαν οι ώρες και ημερομηνίες των δύο πρώτων αγωνιστικών!

 
 
Στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας της θα μπει από τη Δευτέρα η Skoda Ξάνθη και ήδη οι εντυπώσεις από τα πρώτα δείγματα δουλειάς με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο είναι θετικά. Μετά το φιλικό της Παρασκευής με τη Βέροια το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα συνεχιστεί με τους παίκτες να παραμένουν κλεισμένοι στο ξενοδοχείο του Αθλητικού Κέντρου της ΠΑΕ στα Πηγάδια για ακόμη μία εβδομάδα συνεχίζοντας με διπλές προπονήσεις τις περισσότερες ημέρες.
Το επόμενο Σάββατο (02 Αυγούστου) θα διεξαχθεί το φιλικό με την ΑΕΚ με το οποίο θα ολοκληρωθεί η παραμονή τους στο Αθλ. Κέντρο κι έπειτα οι ρυθμοί θα πέσουν ελαφρώς συνεχίζοντας με… συντήρηση δυνάμεων αλλά και το ¨δέσιμο¨ το οποίο θα έρθει μέσα από τους φιλικούς αγώνες. Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων της Skoda Ξάνθη έχει ως εξής:
Παρασκευή 25 Ιουλίου: Skoda Ξάνθη – Βέροια (χθες)
Σάββατο 02 Αυγούστου: Skoda Ξάνθη – Α.Ε.Κ.
Τρίτη 05 Αυγούστου: Π.Α.Ο.Κ. – Skoda Ξάνθη
Κυριακή 10 Αυγούστου: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη
Τετάρτη 13 Αυγούστου: Skoda Ξάνθη – Άρης Ακροποτάμου
Σάββατο 16 Αυγούστου: Εθνικός Αλεξ/πολης – Skoda Ξάνθη
 
Πλησιάζουν δύο μεταγραφές
Δύο μεταγραφές αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες η Skoda Ξάνθη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία και απομένει να πέσουν οι υπογραφές για να γίνουν οι δύο ποδοσφαιριστές μέλη της ξανθιώτικης ομάδας.
Αν και δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές, ο ένας θα αφορά τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας (Κοντοές;), ενώ ο δεύτερος θα είναι κεντρικός μέσος.
Δεν αποκλείεται μάλιστα η μία από τις δύο μεταγραφές να αποκαλυφθεί εντός του Σαββατοκύριακου που διανύουμε, έτσι ώστε ο νεοαποκτηθείς να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.
Να σημειώσουμε πάντως ότι στην περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον της Ξάνθης φαίνεται να εξασθενεί μετά την αρνητική στάση που κρατάει ο παίκτης στο να γίνει κάτοικος Ξάνθης, περιμένοντας κάποιες καλύτερες προτάσεις συμβολαίου.
 
Χωρίς Skoda Ξάνθη η ψηφοφορία για αρχιδιαιτητή
 Ξένο αρχιδιαιτητή αναζητά και επίσημα –πλέον- από την Πέμπτη η Σούπερ Λίγκα καθώς το ΔΣ της έκανε ομόφωνα αποδεκτή την σχετική πρόταση. Ανοικτό ενδεχόμενο και για Έλληνα.
Έτσι οι υπεύθυνοι της Λίγκας αναζητούν έναν ξένο αρχιδιαιτητή ο οποίος θα είναι εγνωσμένης αξίας και τα οικονομικά του «θέλω» δεν θα είναι… υπέρογκα.
Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να υπάρξει Έλληνας αρχιδιαιτητής! Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που οι προσπάθειες να βρεθεί ξένος αρχιδιαιτητής κοινής αποδοχής δεν αποδώσουν «καρπούς».
«Δεν θέλουμε ο ξένος αρχιδιαιτητής να είναι και τελευταίας διαλογής. Πρέπει να δούμε το βιογραφικό του, τι έχει κάνει στην καριέρα του και φυσικά τα χρήματα που θα ζητήσει», ήταν τα λόγια του Τάκη Αγραφιώτη, του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας ο οποίος συνέχισε:
«Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και εύκολο να συμφωνήσουμε σε κάποιον Έλληνα. Υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες στη διαιτησία, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να διώξουμε τα σύννεφα της καχυποψίας. Και με τον ξένο αυτό θέλουμε να επιτύχουμε», κατέληξε.
Υπολογίζεται ότι η αμοιβή του αρχιδιαιτητή θα είναι τουλάχιστον 200.000 ευρώ και το ζήτημα θα πρέπει να έχει λήξει μέχρι και τις 30 του μήνα όταν είναι προγραμματισμένο το ΔΣ της ΕΠΟ για να στελεχώσει την νέα ΚΕΔ.
Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη απείχε της ψηφοφορίας καθώς διαφώνησε με την περίπτωση πρόσληψης ξένου αρχιδιαιτητή.
 
Το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών
 Στην ανακοίνωση των ακριβών ημερομηνιών/ωρών διεξαγωγής των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος προχώρησε η Super League, μετά το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε η Λίγκα. Αυτές έχουν ως εξής:
 
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 23 Αυγούστου 2014
19.15: Κέρκυρα – Πανθρακικός
19.15: Ο.Φ.Η. – Παναιτωλικός
21.30: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός
Κυριακή 24 Αυγούστου 2014
19.15: Ατρόμητος Αθ. – Πλατανιάς
19.15: Βέροια – Skoda Ξάνθη
19.15: Π.Α.Ο.Κ. – ΑΕΛ Καλλονής
19.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
21.30: Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου
Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014
21.30: Πανιώνιος – Εργοτέλης
 
2ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 30 Αυγούστου 2014
19.15: ΑΕΛ Καλλονής – Εργοτέλης
19.15: Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα
21.30: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
Κυριακή 31 Αυγούστου 2014
19.15: Skoda Ξάνθη – Κέρκυρα
19.15: Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός
19.15: Νίκη Βόλου – Ατρόμητος Αθ.
19.15: Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ.
21.30: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
Δευτέρα 01 Σεπτεμβρίου 2014
21.30: Ο.Φ.Η. – Βέροια
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …