Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Κυκλοφορούσε μεθυσμένος και με αμάξι δανεικό!

Κυκλοφορούσε μεθυσμένος και με αμάξι δανεικό!

0
mixani mple

Εντοπίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε τρεις μοτοσικλέτες στην Μπρωκούμη

 

Πέρασε την Πέμπτη μπροστά από το μαγαζί τους και του πήραν τον αριθμό των πινακίδων!

 
 
«Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος», λένε οι εγκληματολόγοι αλλά η πραγματικότητα δείχνει ότι αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα εγκλήματα αλλά και στα …τροχαία! Τρεις μέρες μετά το τροχαίο που δημοσίευσε σε ρεπορτάζ το «Ε» στο φύλλο της Πέμπτης, οι ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών αδελφοί Μπαλακτσή σε συνεργασία με την Τροχαία Ξάνθης βρήκαν τον οδηγό του ασημί OPEL ASTRA που παρέσυρε τις μοτοσικλέτες τους προκαλώντας τες μεγάλες καταστροφές και την κοπάνησε!  
 
Πέρασε την Πέμπτη μπροστά από το μαγαζί τους και του πήραν τον αριθμό των πινακίδων!
Μπορεί η κάμερα ασφαλείας στο απέναντι κατάστημα «Κοσμοπροσφορές» να μην κατέγραψε τίποτε όμως οι αδελφοί Μπαλακτσή δεν απογοητεύθηκαν. Έχοντας στα χέρια τους μερικά στοιχεία από το ΙΧ όπως μικρά κομμάτια και θρύψαλα από το φανάρι και το καπάκι απ τον καθρέπτη όμως και το πλαστικό από το προβολάκι ομίχλης. Έχοντας επίσης την πληροφορία από γείτονα ότι ήταν ένα ασημί OPEL ASTRA απευθύνθηκαν στην αντιπροσωπία της OPEL απ’ όπου και ταυτοποιήθηκαν οι κωδικοί των εξαρτημάτων. Όμως και πάλι και αυτοί και η Τροχαία Ξάνθης που διερευνούσε την υπόθεση θα έψαχναν στα τυφλά αν ο ίδιος ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο δεν έκανε το μοιραίο λάθος να περάσει την Πέμπτη στις 8 το απόγευμα μπροστά από το κατάστημα Αποικιακών που διατηρούν επί της Μπρωκούμη. Εκείνη την ώρα καθόταν έξω ο κ. Γιάννης, είδε το ασημί OPEL ASTRA, είδε ότι ήταν τρακαρισμένο και πρόλαβε και κράτησε τον αριθμό. Ειδοποίησε την Τροχαία η οποία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα για τα στοιχεία του οδηγού. Οι πινακίδες του αυτοκινήτου ήταν από την πόλη Άργος της Πελοποννήσου.
 
Το αυτοκίνητο ανήκει στον αδελφό του στο Άργος – Οδηγούσε μεθυσμένος!
Η Τροχαία Ξάνθης απευθύνθηκε στην αστυνομία του Άργους απ’ όπου διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε ένα κάτοικο του Άργους. Ειδοποιήθηκε από την αστυνομία του Άργους και κατέθεσε πως το αυτοκίνητο είναι δικό του όμως το οδηγεί ο αδελφός του που διαμένει στην Ξάνθη. Έτσι και έγιναν γνωστά τα στοιχεία του οδηγού ο οποίος απολογούμενος είπε ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης όταν προκάλεσε το τροχαίο. Το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο και η ασφάλεια θα καλύψει την αποκατάσταση των καταστροφών στις τρεις μοτοσικλέτες των αδελφών Μπαλακτσή οι οποίοι ευχαρίστησαν την Τροχαία Ξάνθης και ιδιαιτέρως την κυρία Αρχιφύλακα που χειρίστηκε την υπόθεση για την αμεσότητα με την οποία ενήργησε.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…