Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Γιόρτασαν το μπαϊράμι με… μπουκάλια και πέτρες στο Δροσερό!

Γιόρτασαν το μπαϊράμι με… μπουκάλια και πέτρες στο Δροσερό!

0
drosero plateia

Συμπλοκή με εννέα ελαφρά τραυματίες. Συνεχίστηκε η κόντρα στο Νοσοκομείο. Τέσσερις οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα

 
 
Παρα… ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα στο Δροσερό την ημέρα του εορτασμού του Μπαϊραμιού, αφού το γλέντι «έκλεισε» με συμπλοκή 60 περίπου ατόμων που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 9 εξ αυτών, αφού έπεφταν βροχή μπουκάλια και πέτρες. Μάλιστα, η κόντρα συνεχίστηκες και στο Νοσοκομείο, όπου απαιτήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας. Ένας δε νεαρός ήταν τόσο οξύθυμος, που, επιχειρώντας να αντισταθεί στη σύλληψη τραυμάτισε ελαφρά και έναν αστυνομικό. Τελικά, από το επεισόδιο, μόνο ένα άτομο απαιτήθηκε να μείνει στο Νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων του.
Σύμφωνα με την αστυνομία. συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τέσσερις Ρομά, ηλικίας 24, 26, 33 και 43 ετών, διότι όπως προέκυψε είναι οι τέσσερις από τους δράστες επεισοδίου – συμπλοκής, που έλαβε χώρα το ίδιο απόγευμα, στο Δροσερό μεταξύ 60 περίπου ατόμων.
Σημειώνεται ακόμη ότι ο 24χρονος, ευρισκόμενος στο νοσοκομείο της Ξάνθης, επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια και τα πόδια, τραυματίζοντας τον ελαφρά, ενώ παράλληλα τον εξύβρισε και τον απείλησε. Επίσης ο 43χρονος επιχείρησε να εμποδίσει τη σύλληψη του 24χρονου, εξυβρίζοντας παράλληλα τους αστυνομικούς.    
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το πρωί στον Εισαγγελέα.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…