Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Άλβες Λίνο: «Είχα πρόταση από Ξάνθη αλλά…»

Άλβες Λίνο: «Είχα πρόταση από Ξάνθη αλλά…»

0
lino

Στο «στόχαστρο» και ο Χρήστος Καρυπίδης που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων Λεμεσού

 

«Ξέσπασμα» Μπάμπη Χατζημεστή για την αποδέσμευση του νεαρού Θ. Τορομανίδη

 
 
 Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Skoda Ξάνθη προς το πρόσωπο του ο Άλβες Λίνο, όμως, όπως δήλωσε στην εφημερίδα metrosport, περισσότερο σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του, Βραζιλία ή στην Πορτογαλία.
Μετά από 5 χρόνια στον «δικέφαλο του Βορρά» ο 37χρονος αριστερός μπακ θα αποχωρήσει οριστικά, καθώς αποκάλυψε ότι ήδη τακτοποιεί τα σχετικά έγγραφα για να αναχωρήσει μαζί με τη σύζυγό του στη Βραζιλία.
Σε ερώτηση για το αν θα παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα της πατρίδας του ο Λίνο είπε ότι έχει επαφές με ομάδες της Βραζιλίας, αλλά και της Πορτογαλίας, ενώ για το ενδεχόμενο να μείνει σε ελληνική ομάδα και δέχθηκε «κρούση» από κάποια ομάδα δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Έχω τρεις προτάσεις από ελληνικές ομάδες, η μία είναι της Ξάνθης, όμως, στην Ελλάδα δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα μετά τον Π.Α.Ο.Κ.». Να συμπληρώσουμε ότι σε μεταγενέστερη δήλωση του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Λίνο ανέφερε ότι: «Δεν αποκλείω να συνεχίσω σε άλλη ελληνική ομάδα καθώς ο ΠΑΟΚ στην ουσία με έδιωξε», αφήνοντας έτσι ανοιχτή την «πόρτα» για μεταγραφή και στην Ξάνθη!
Εν τω μεταξύ πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ενώ στον ΠΑΟΚ το συμβόλαιό του άγγιζε τις 400.000 Ευρώ, ο ίδιος δεν είχε πρόβλημα στο να «κατέβει» στις 100.000 Ευρώ που του προσέφερε η Skoda Ξάνθη, οπότε… αναμένουμε την οριστική απάντηση του στην πρόταση.
 
Βλέπει και τον… ελεύθερο Καρυπίδη
 Όσον αφορά τους παίκτες που ¨τσεκάρει¨ για την άμυνα η Ξάνθη, ο Χρήστος Καρυπίδης φέρεται να είναι ένας από αυτούς.
Ο 32χρονος αμυντικός, που έμεινε χθες ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού, είχε προτάσεις από Παναιτωλικό και Ξάνθη, με το «skygoal» μάλιστα να αναφέρει ότι βρίσκεται μία… ανάσα πριν υπογράψει στη Skoda, η οποία τον θέλει για αντικαταστάτη του Σπύρου Βάλλα που αποδεσμεύθηκε πριν λίγες ημέρες.
Οι όποιες εξελίξεις και ανακοινώσεις υπάρξουν πάντως δεν θα αργήσουν, καθώς χθες ανακοινώθηκε και επίσημα το «διαζύγιο» του πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ με την κυπριακή ομάδα.
«H Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο ανακοινώνει ότι λύθηκε σήμερα (09/07) η συνεργασία της με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρυπίδη. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική του ζωή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Στην υπόλοιπη… μεταγραφολογία, παραμένει το ενδιαφέρον της ξανθιώτικης ομάδας για τον 30χρονο επιθετικό Παντελή Καπετάνο, ενώ όσον αφορά το νεαρό αμυντικό Κώστα Μανωλά (γιο του παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΚ, Στέλιου, και συνονόματου του διεθνή αμυντικού του Ολυμπιακού), οι πληροφορίες από τα Χανιά αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει προταθεί και απομένει το «ναι» της διοίκησης της Ξάνθης για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
 
«Ξέσπασμα» Μπάμπη Χατζημεστή για την αποδέσμευση Τορομανίδη!
 Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο ιδιοκτήτης του Ορφέα Ξάνθης και ένας εκ των παραγόντων με την μεγαλύτερη προσφορά στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης, Μπάμπης Χατζημεστής, που με ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα του Ορφέα «ξέσπασε» με αφορμή την αποδέσμευση του νεαρού Ξανθιώτη (με καταγωγή από τον Πετεινό) Θοδωρή Τορομανίδη από τη Skoda Ξάνθη.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τορομανίδης είναι παιδί των Ακαδημιών του Ορφέα Ξάνθης απ’ όπου τον πήρε η Skoda Ξάνθη, χωρίς όμως να πάρει τις ανάλογες ευκαιρίες μιας και δόθηκε δανεικός στον Έβρο Σουφλίου.
Ο κ. Χατζημεστής μπορεί να αναφέρει τους κ. Τσιώλη και Πανόπουλο στην ανακοίνωση του, όμως στρέφει τα «πυρά» του σε άλλο παράγοντα της ομάδας με τον οποίο είναι έξαλλος, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει! Μεταξύ άλλων ο κ. Χατζημεστής στην ανακοίνωση αναφέρει:
«Μπράβο ρε λαγωνικό Tσιώλη, είσαι πολύ μπροστά, με μια προπόνηση κατάλαβες αν ο ποδοσφαιριστής κάνει ή όχι. Να είσαι σίγουρος όμως αυτός που υπέδειξε να αφήσεις ελεύθερο τον Θεόδωρο Τορομανίδη, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σε στείλει και εσένα αδιάβαστο.
Άλλωστε η ιστορία του ανθρώπου αυτού αυτό μας έχει δείξει.
Αφού κατάφερες να πάρεις ένα παιδί στα 18 του και να του σβήσεις τα όνειρα του να είσαι σίγουρος ότι από εδώ και μετά θα μας βρίσκεις μπροστά σου, γιατί αυτή η ομάδα δεν έφτασε στο χείλος του γκρεμού από δικά μας λάθη αλλά από τα δικά σου και τις λάθος επιλογές.
Τελειώνοντας θέλω να σου θυμίσω ότι στο μπαράζ τα δυο παιδιά των υποδομών μας Γούτας και Ράνος και ο χαμηλόμισθος Φλίσκας έσωσαν την παρτίδα. Θα έχουμε και συνέχεια, γιατί εσύ εκμεταλλεύεσαι την αγάπη μας για την ομάδα αυτή.
Τέλος κύριε Πανόπουλε να ανοίξετε τα μάτια σας και να βλέπετε αυτούς που σας κάνουν να πληγώνεστε βαριά όπως με Ηρακλή και Ολυμπιακό Βόλου.
Για τον Ορφέα Ξάνθης, Μπάμπης Χατζημεστής».
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …