Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Το Τζόκερ κλήρωσε 206.000 σε τυχερό στην Καλλιθέα

Το Τζόκερ κλήρωσε 206.000 σε τυχερό στην Καλλιθέα

0
joker xanthi

Αν έπιανε και τον αριθμό τζόκερ θα κέρδιζε 2 εκ. ευρώ! Η σύζυγος συμπλήρωσε το τυχερό δελτίο

 

Το Πρακτορείο «Τυχεράκιας» που το κατέθεσαν τους έφερε τύχη!

 
 
Παρά «τρίχα» εκατομμυριούχα θα γινόταν μια οικογένεια συμπολιτών μας που διαμένει στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα παρά 1 αριθμό στο Τζόκερ – έβαλε 13 αντί 3 που ήταν ο τυχερός – η σύζυγος που συμπλήρωσε το τυχερό δελτίο θα ήταν η υπερτυχερή που θα έπαιρνε τα 2 εκ. ευρώ!
 
Ο «Τυχεράκιας» τους έφερε τύχη
Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ «Τυχεράκιας» που βρίσκεται στην πλατεία του συνοικισμού Καλλιθέα της Ξάνθης. Όπως μας πληροφόρησαν το Πρακτορείο είναι όνομα και πράμα καθώς έχει μοιράσει και άλλες φορές τέτοια ποσά. Το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε από την σύζυγο και κατατέθηκε από τον σύζυγο στο πρακτορείο από το βράδυ της Πέμπτης. Πρώτη αντελήφθηκε ότι κέρδισε η σύζυγος η οποία πήρε τον άνδρα της τηλέφωνο και του είπε ότι κερδίζουν στο Τζόκερ. Αυτός αμέσως έτρεξε στο πρακτορείο και διαπιστώθηκε ότι δεν είναι μεν ο υπερτυχερός του τζάκ – ποτ των 1.939.342,17 ευρώ αφού δεν πιάνει τον αριθμό τζόκερ αλλά ωστόσο κερδίζει το ποσό των 206.213 ευρώ, που μοίρασε ο ΟΠΑΠ στη δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ. Χάρηκε αλλά και λυπήθηκε επειδή παρά ένα αριθμό δεν κερδίζει τα εκατομμύρια όπως επίσης είναι φυσικό! Αλλά και 206.000 απ’ τον ουρανό για ένα μεροκαματιάρη δεν είναι ποσό ευκαταφρόνητο! Ο τυχερός ζήτησε από τον «Τυχεράκια» να αποσιωπήσει τα στοιχεία του για ευνόητους λόγους. Το «Ε» του εύχεται «Σε καλή μεριά»!
Να σημειώσουμε ότι η Ξάνθη είναι ευνοημένη ως περιοχή από την Θεά Τύχη καθώς ουκ ολίγες φορές πολλοί συμπολίτες μας έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά είτε σε λαχεία είτε σε παιχνίδια όπως το Λόττο ή το Τζόκερ.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxnathopoulou@empros.gr

 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …