Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Σήμερα στις 20:30 στο «Κλ. Βικελίδης» ο αγώνας μπαράζ Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου

Σήμερα στις 20:30 στο «Κλ. Βικελίδης» ο αγώνας μπαράζ Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου

0
leoforeioxanthi2

Πανέτοιμη για τον αγώνα της χρονιάς – που θα κρίνει το μέλλον της – η ξανθιώτικη ομάδα

 

Ετοιμάζεται δυναμικό «παρών» από τους Ξανθιώτες φιλάθλους στη Θεσσαλονίκη

 
 
Πανέτοιμη για τον αγώνα της χρονιάς – που θα κρίνει και το μέλλον της – είναι η Skoda Ξάνθη, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Η αναμέτρηση Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:30 σε ουδέτερη έδρα (Κλ. Βικελίδης), με έπαθλο για το νικητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα Super League της επόμενης σεζόν.
 
Στη Θεσσαλονίκη από χθες η ξανθιώτικη αποστολή
Η ξανθιώτικη αποστολή ήδη βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλλονίκη, με τους παίκτες να παρουσιάζονται αποφασισμένοι και πανέτοιμοι για να φτάσουν στη νίκη, που θα σημάνει και την παραμονή της ομάδας στη Super League. Σε διαφορετική περίπτωση, αν ο Ολυμπιακός Βόλου φύγει νικητής από το παιχνίδι, θα κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου και θα οδηγήσει τη Skoda σε υποβιβασμό στη Β’ Εθνική (Football League) μετά από 25 σεζόν συνεχούς παρουσίας στη κορυφαία κατηγορία.
Ούτε θέλουν να σκέφτονται το – απευκταίο – σενάριο της ήττας οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη που έχουν ορκιστεί να βάλουν τα δυνατά τους και να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις για να φτάσουν στη νίκη και να αποφύγουν τα… απρόοπτα.
Το ευχάριστο για τον προπονητή της Ξάνθης, Νίκο Κεχαγιά, είναι ότι δεν υπάρχουν επιπλέον προβλήματα κι έτσι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός των εδώ και καιρό τραυματιών Σολάρι, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, οι οποίοι ήταν γνωστό ότι θα λείπουν.
Έτσι στην ξανθιώτικη αποστολή που ταξίδεψε χθες στη Θεσσαλονίκη συμπεριλήφθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, καθώς οι επιλογές για την αρχική 11άδα είναι περιορισμένες και συγκεκριμένες.
Την εστία της Ξάνθης θα υπερασπιστεί ο Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ στην άμυνα οι πιθανότεροι για την 4άδα είναι οι Μπέρτος, Παΐτο, Χοσέμι, Γούτας.
Στη μεσαία γραμμή η τριάδα θα αποτελείται από τους Φλίσκα (ή Ντε Γκούζμαν), Βασιλακάκη, Μάνταλο, ενώ στην επιθετική τριάδα οι Σολτάνι, Κάλβο, Μαρίν θα αναλάβουν να οδηγούν τη μπάλα στην αντίπαλη εστία και να επιχειρούν επιθετικές ενέργειες.
Να υπενθυμίσουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδ/νήσου) με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (ΕΠΣ Πιερίας) – Χρήστο Ακρίβο (ΕΠΣ Αθηνών) και 4ο διαιτητή στον Αθανάσιο Γιάχο (ΕΠΣ Χίου).
 
Εκατοντάδες Ξανθιώτες στο πλευρό της
 Τη στήριξη τους στη Skoda Ξάνθη εξέφρασαν με διάφορους τρόπους οι φίλαθλοι της, ενώ δυναμική υποστήριξη αρκετών εκατοντάδων Ξανθιωτών αναμένεται να έχει σήμερα στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης».
Οι… προετοιμασίες των φιλάθλων ξεκίνησαν με γεύμα που παρέθεσαν οι «xanthifans» προς τους παίκτες το βράδυ της Κυριακής, στην ταβέρνα «Παλαιά Πόλις». Ο ξανθιώτικος σύνδεσμος φιλάθλων με τον τρόπο αυτό, ήθελε να εκφράσει – κι εκτός αγωνιστικών χώρων – την συμπαράστασή του προς την αγαπημένη του ομάδα ενόψει του αγώνα μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη.
Η βραδιά κύλησε όμορφα, με τους φιλάθλους να συνομιλούν με ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο για το επερχόμενο παιχνίδι ζητώντας ασφαλώς τη νίκη που. Παράλληλα τα μέλη των «Xanthifans» μετέφεραν το κλίμα που επικρατεί στην πόλη καθώς και την πεποίθησή τους ότι η συμπαράσταση που θα έχει η Skoda Ξάνθη στο «Κλ. Βικελίδης» θα είναι μεγάλη μιας και ο ρυθμός διάθεσης των εισιτηρίων είναι ικανοποιητικός.
Η συνέχεια δόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο όπου η ομάδα έκανε την τελευταία της προπόνηση. Και εκεί υπήρχε έντονη παρουσία Ξανθιωτών φιλάθλων που χειροκρότησαν και εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές, φωνάζοντας συνθήματα κλπ., ενώ ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για το βράδυ της Τετάρτης, στο «Κλ. Βικελίδης».
Να σημειώσουμε ότι εκτός των «xanthifans» λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση οργανώνουν και άλλοι σύλλογοι – φορείς, όπως οι «Ακρίτες», οι παλαίμαχοι κ.α., ενώ δεδομένη θεωρείται και η παρουσία αρκετών Ξανθιωτών που ζουν στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω πόλεις.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με τα εισιτήρια και τα λεωφορεία:
«H ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι μπαράζ της Τετάρτης (20:30) μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Skoda Ξάνθη που θα γίνει στο «Κλ. Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη:
Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα γραφεία των συνδεσμιακών φιλάθλων «xanthifans» και από τα παρακάτω σημεία πώλησης:
Κεντρική πλατεία καφέ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ (πρώην FRESHco)
Καφενείο ΑΨΥΧΟΥ (απέναντι από το Διοικητήριο)
Λογιστικό Γραφείο Μπερμπέρογλου (Μιχ. Καραολή 41, έναντι Εμπορικού Κέντρου)
Γραφεία ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, Πηγάδια.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 €.
Για τους φιλάθλους της ομάδας μας εκτός Ξάνθης θα υπάρξει ανοικτό ταμείο έξω από το γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» την Τετάρτη 11/06/14 (Οδός Παπαναστασίου, ώρα 18:30).
Υπενθυμίζεται ότι στην Αφετηρία των Αστικών Λεωφορείων (πίσω από τη Δημοτική Αγορά) θα υπάρχουν λεωφορεία την Τετάρτη 11/06 για την μετακίνηση των φιλάθλων στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» με ώρα αναχώρησης 15:30 έως 16:00.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση με λεωφορεία είναι η επίδειξη του εισιτηρίου».
 
Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου
 Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», τους 18 ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν την επιστροφή στα σαλόνια της Superleague στο μπαράζ με την Ξάνθη ανακοίνωσε ο Νίκος Παντελής.
Ο προπονητής του Βόλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καπετάνο, Καρρά, Κωστούλα και Κριστομπάλ, ενώ εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Κάριλ.
Από εκεί και πέρα στην 18μελή αποστολή που ταξίδεψε χθες για τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν εκπλήξεις με τον Μόνχε να επιστρέφει μετά την τιμωρία του. Αναλυτικά, οι 18 της βολιώτικης ομάδας: Γκίτκος, Γεωργίου, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Κατσίκης, Γκούρμα, Ιωάννου, Μπρέσκα, Ζέρης, Κολημήτρας, Νικολιάς, Μόνχε, Μπόρας, Ντινόπουλος.
Πιθανότερη 11άδα: Γκίτκος (τέρμα), Γιαλούσης – Μελίσσης – Κατσιαρός – Αρβανίτης (άμυνα), Ρόκας – Κατσίκης – Νικολιάς (κέντρο) – Γκούρμα – Μόνχε – Μπρέσκα (επίθεση).
 
 Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εθνική Ελλάδος: Η Νίκη της Σαμοθράκης «πρωταγωνιστεί» στη νέα της φανέλα

Η ΕΠΟ παρουσίασε την καινούργια εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος… Με…