Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Μίλησαν για ανάπτυξη Δήμαρχοι και ΕΒΕ

Μίλησαν για ανάπτυξη Δήμαρχοι και ΕΒΕ

0
eve dhmarxoi

Οι 4 Δήμαρχοι του Νομού και το ΕΒΕ στρέφουν το βλέμμα τους στην ανάπτυξη της περιοχής και υπόσχονται μια άριστη συνεργασία

 

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης οι Διοίκηση του ΕΒΕΞ με Δημαρχόπουλο, Τσιτιρίδη, Καπζά και Μίχογλου

 
 
Ο χρόνος είναι χρήμα και κυρίως όταν μιλάμε για ανάπτυξη σκέφτηκε η Διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ξάνθης, η οποία μετά την συνάντηση της με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Παυλίδη και τον Αντιπεριφρειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη την προηγούμενη εβδομάδα, κάλεσε στα γραφεία της τους 4 νέους Δημάρχους του νομού μας με σκοπό να τους ενημερώσει για τις δράσεις και τα προγράμματα Χρηματοδότησης του ΕΒΕΞ, αλλά και να μοιραστούν ιδέες και προτάσεις για το πώς μπορούν να φέρουν τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη από την οποία θα επωφεληθούν στο σύνολό τους οι Ξανθιώτες.
Ο κ. Μπάμπης Δημαρχόπουλος, ο κ. Γιώργος Τσιτιρίδης, ο κ. Τζεμήλ Καπζά και ο κ. Θωμάς Μίχογλου δέχτηκαν με ευχαρίστηση την πρόταση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στέλιου Μωραΐτη και έδωσαν το παρών φέρνοντας μαζί τους ιδέες και προτάσεις, δείχνοντας έτοιμοι να αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.
 
Υποσχέσεις για μια άριστη συνεργασία
Όλες οι πλευρές μετά την συνάντηση τους φάνηκαν ιδιαίτερα αισιόδοξες και υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξει μια άριστη συνεργασία για την ανάπτυξη του τόπου μας και την προώθηση του Τουρισμού μας.
«Υποδέχτηκα τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Ξάνθης, της Μύκης, του Τοπείρου και των Αβδήρων προκειμένου να τους ενημερώσω για τα πεπραγμένα του Επιμελητηρίου μας, για τις δραστηριότητες, για τα προγράμματα και για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε οτιδήποτε κινείται στον νομό μας, όσον αφορά την τουριστική προβολή, τον τουρισμό μας, τον πολιτισμό μας, την αναπτυξιακή πολιτική, που μπορούμε να συνεργαστούμε, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Να ανταλλάξουμε απόψεις και να δούμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε ακόμη και αυτόν τον χρόνο, που ουσιαστικά δεν έχουν αναλάβει τα νέα τους καθήκοντα και να μπορούμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα συνεργαστούμε» αναφέρει στο «Ε» ο κ. Στέλιος Μωραΐτης και συμπληρώνει «ανταποκρίθηκαν οι Δήμαρχοι. Ανταλλάξαμε απόψεις και με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση τους υποδεχτήκαμε. Μας εντυπωσίασε η θέληση των νέων Δημάρχων για να μπορέσουμε να φτιάξουμε πράγματα και να πετύχουμε ο,τι καλύτερο για τον τόπο μας, την κοινωνία και των επιχειρηματικό κόσμο».
Ο ίδιος κλείνοντας σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος τόσο για την νέα συνεργασία του Επιμελητηρίου με τους Δήμους, όσο και με την Περιφέρεια και την Αντιπεριφέρεια υπογραμμίζοντας ότι θα ξεκινήσουνε «μια νέα σελίδα, προκειμένου να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ, το οποίο θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τους φόρους».
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…