Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κι άλλες αλλαγές στον πάγκο

Κι άλλες αλλαγές στον πάγκο

0
goumas

Λύθηκε το συμβόλαιο του βοηθού προπονητή Γιάννη Γκούμα

 

Αποχωρεί η ισπανική… παροικία της Skoda Ξάνθη

 
 
Δεύτερη αποχώρηση μέσα σε δύο ημέρες από τον πάγκο της Skoda Ξάνθη σημειώθηκε χθες, καθώς μετά τη λύση συνεργασίας με τον γυμναστή Ηλία Αμπατζίδη την Πέμπτη, χθες ανακοινώθηκε η ίδια εξέλιξη με τον βοηθό προπονητή Γιάννη Γκούμα που βρέθηκε για σχεδόν ένα χρόνο στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
«Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ευχαριστεί τον Γιάννη Γκούμα για την άψογη συνεργασία, για το ήθος και την εργατικότητά του και του εύχεται ότι καλύτερο στη ζωή του και την επαγγελματική του καριέρα», ανέφερε το χθεσινό δελτίο τύπου.
 
«Χαβαλές» για προπονητή από Πανόπουλο
 Εν τω μεταξύ με εμφανή τη διάθεση για χιούμορ, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και ο ιδιοκτήτης της Χρήστος Πανόπουλος γνωστοποίησαν ότι ψάχνουν προπονητή… ειδικών προσόντων και με σχετικά πτυχία.
Ιδού η ανακοίνωση – «τρολάρισμα» που αναρτήθηκε στο σάιτ της ξανθιώτικης ΠΑΕ:
«Αγγελία Skoda Ξάνθη: Ζητείται νέος, ωραίος, γνώστης της αγγλικής, πτυχιούχος γαλλικής φιλοσοφίας, απόφοιτος του Χάρβαρντ και με μεταπτυχιακό στην πυρηνική φυσική και γνωρίζοντας και λίγο από ποδόσφαιρο.
Υ.Γ.: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά στην Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη P.O. Box: 1.243.396»!
Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις Τσιώλη περί διαφορετικής φιλοσοφίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, προφανώς με στόχο να διακωμωδήσει η ομάδα τα «σενάρια» που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες για τον «εκλεκτό» που θα κάτσει στον πάγκο της τη νέα σεζόν.
 
Αποχωρεί η ισπανική… παροικία
 Χωρίς κανέναν Ισπανό στο ¨ρόστερ¨, από τέσσερις που υπήρχαν μέχρι πρότινος, θα βρεθεί η Skoda Ξάνθη. Ο λόγος είναι ότι η τετράδα των Ισπανών θα αποχωρήσουν, είτε ως ελεύθεροι ή ως μεταγραφή. Η μεταγραφή αφορά τον Κάρλος Κάλβο που οδεύει προς ΑΕΚ, ενώ μετά την αποδέσμευση του τερματοφύλακα Τσέμα Χοσέ Μαρία την Πέμπτη, τον ίδιο δρόμο προς την ¨πόρτα της εξόδου¨ της Skoda αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Χοσέμι, Ρούμπεν Εστράδα. Έτσι ο μοναδικός «ισπανόφωνος» που θα παραμείνει θα είναι ο Αργεντινός Εστέμπαν Σολάρι.
 
Παπαστεριανός για 2+1 χρόνια
 Την ίδια στιγμή ξεκίνησε η μεταγραφική ενίσχυση της Ξάνθης, με το πρώτο απόκτημα να είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός. Η Skoda θα γίνει ο 4ος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του 26χρονου μέσου μετά τους Ηρακλή,. Άρη και τη Ρουμανική Κονκόρντια. Η συμφωνία του παίκτη με την ξανθιώτικη ομάδα αφορά συμβόλαιο 2+1 ετών.
 
Ολοκληρώνεται η μεταγραφή Κάλβο στην ΑΕΚ
 Σε ότι αφορά την μεταγραφή του Κάλβο, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ισπανού μέσου της Ξάνθης στην ΑΕK.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Αθηναϊκού τύπου που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του «δικέφαλου», μετά την συμφωνία της Ξάνθης με την ΑΕΚ για ένα ποσό γύρω στα 400.000 ευρώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται και οι συζητήσεις μεταξύ της «Ένωσης» και του Ισπανού μέσου της Skoda.
Χαρακτηριστικά τονίζεται πως η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής υπάρχει λόγο της μικρής οικονομικής διαφοράς των δύο πλευρών (ΑΕΚ – παίκτης), όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης με κίνηση που αναμένεται να αποδειχτεί καθοριστική προσπαθεί να τον δελεάσει με μπόνους. Τόσο σε περίπτωση ανόδου όσο και με τα γκολ και τις ασίστ.
Ο Ισπανός που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Ίμπιζα και απολαμβάνει της διακοπές του αναμένεται να απαντήσει θετικά στην νέα πρόταση της ΑΕΚ και να γίνει η 13η μεταγραφή της «Ένωσης», και να είναι και την νέα περίοδο συμπαίκτης του Πέτρου Μάνταλου ο οποίος ήδη πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και και υπέγραψε το συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …