Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Επιχείρηση με λαθραία ποτά είχαν στήσει δυο αδέλφια στην Ξάνθη

Επιχείρηση με λαθραία ποτά είχαν στήσει δυο αδέλφια στην Ξάνθη

0
lathraia pota

Συνελήφθησαν την Τρίτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης

 

Βρέθηκαν στην επιχείρησή τους 94 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι δασμοί και φόροι

 
 
Ολόκληρη επιχείρηση με εμπόριο λαθραίων ποτών είχαν στήσει δυο αδέλφια στην Ξάνθη κάτω από την μύτη της Αστυνομίας. Όμως φαίνεται πως κάποιο «βαθύ λαρύγγι» μίλησε με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, την Τρίτη 24 Ιουνίου το απόγευμα.
 
Συνελήφθησαν τα δυο αδέλφια – Βρέθηκαν λαθραία ποτά στην επιχείρησή τους
Πρόκειται ένα 29χρονο και ένα 30χρονο που διατηρούν επιχείρηση εμπορίας τροφίμων και ποτών. Όπως ενημερωθήκαμε αρμοδίως από την Περιφερειακή αστυνομική Διεύθυνση δεν προκύπτει ότι τα ποτά ήταν «μπόμπες», απλά ότι δεν είχαν καταβληθεί στο Δημόσιο οι φόροι και οι δασμοί.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην επιχείρηση του 30χρονου, όπου εντόπισαν 94 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι δασμοί και φόροι, ενώ όπως προέκυψε, τις κατείχε από κοινού με τον 29χρονο, με σκοπό την πώληση. Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα λαθραίων ποτών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
 
Ανθεί το λαθρεμπόριο τσιγάρων στο νομό μας και όχι ποτών
Να σημειώσουμε ότι – όπως καταδεικνύεται από τις συλλήψεις – στην περιοχή μας είναι πιο συχνό το λαθρεμπόριο τσιγάρων. Αντίθετα στο νομό Σερρών για παράδειγμα αποτελεί κοινό μυστικό μεταξύ των καταστηματαρχών τα λαθραία ποτά από τη Βουλγαρία, δεδομένου ότι έχουν πύλη εισόδου από τον Προμαχών.
 
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…