Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι ξεκινά

Ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι ξεκινά

0
greek natural 4

Φρουτοκοκτέιλ με φρέσκα φρούτα, γάλα και παγωμένο γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, ενεργειακοί χυμοί, παγωτά και γρανίτες περιμένουν να τα δοκιμάσετε

 

Η Ξάνθη διαθέτει το δικό της κατάστημα «Greek Natural» οδό Δαγκλή 74

 
 
Ένα μικρό, «φρέσκο» μαγαζί άνοιξε στην πόλη μας και μας υπόσχεται να μας ταξιδέψει σ’ ένα κόσμο υγείας, δροσιάς και απόλαυσης. Ο λόγος φυσικά για το “Greek Natural Juice & Yogurt Bar” το οποίο πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου τα εγκαίνια του στον χώρο του επί της οδού Δαγκλή 74 απέναντι από το Kosmos Center.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ξανθιώτες όλων των ηλικιακών ομάδων, οι οποίοι απόλαυσαν χυμούς, φρουτοκοκτέιλ, παγωτά, γρανίτες και σπιτική καρυδόπιτα και ενημερώθηκαν για την θρεπτική αξία των προϊόντων.
 
Υγιεινές γευστικές συγκινήσεις με ελληνικά προϊόντα
Το υπέροχο γευστικό ταξίδι ξεκινά με υγιεινά ελληνικά φρουτοκοκτέιλ από εξωτικούς συνδυασμούς με φρέσκα φρούτα, γάλα και παγωμένο γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και απογειώνεται με τους ενεργειακούς χυμούς φτιαγμένους από φρούτα και παγωμένο γιαούρτι, αλλά και με τους ονειρεμένους χυμούς αναμιγμένους με τα εξωτικά σορμπέ.
«Η εταιρεία λέγεται Greek Natural και η λογική της είναι να παρέχουμε φυσικά προϊόντα, παγωτά, γιαούρτια σε συνδυασμό με φρέσκα φρούτα, τα οποία επιδιώκουμε να είναι 100% ελληνικά, πλην φυσικά των προϊόντων που έρχονται από το εξωτερικό, καθώς δεν παράγονται στην Ελλάδα (π.χ. μάνγκο, ανανάς κλπ)» αναφέρει στο «Ε» ο ιδιοκτήτης του καταστήματος της πόλης μας κ. Παύλος Μαρτόπουλος και εξηγεί «το σκεπτικό ήταν να παρέχεται ένα φυσικό προϊόν που θα διατηρούσε τις βιταμινούχες και οι θρεπτικές του ιδιότητες, χωρίς να χαθεί ο γευστικός του συνδυασμός, ασχολήθηκαν κάποιοι ειδικοί, συμπεριλαμβανομένων και διατροφολόγων, οι οποίοι με την εμπειρία τους δημιούργησαν τους συνδυασμούς μας».
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, αν και βρισκόμαστε στην θερινή περίοδο, κατά την οποία ο κόσμος απολαμβάνει δροσερά ροφήματα, οι ειδικοί της εταιρείας ήδη «παντρεύουν» βότανα, υπερτροφές και γαλακτοκομικά προϊόντα, προκειμένου τα καταστήματα να είναι έτοιμα για τον χειμώνα.
«Αν και αυτή την στιγμή είμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο και διαθέτουμε τα καλοκαιρινά προϊόντα, παράλληλα βρισκόμαστε στη διαδικασία προετοιμασίας ενός χειμερινού μενού, το οποίο θα περιέχει εξίσου θρεπτικά, υγιεινά και φυσικά προϊόντα. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται το τσάι και υπερτροφές, όπως είναι το ιπποφαές, οι οποίες θα συνδυάζονται μέσα στα υπάρχοντα προϊόντα ή σε άλλα που θα δημιουργηθούν από τους ειδικούς» σημειώνει ο ίδιος.
Στο «Ε» μίλησε και η ιδρυτής των καταστημάτων κ. Κέλλυ Μπλάντου, η οποία σημείωσε για τα εγκαίνια ιδιαίτερα ικανοποιημένη «Τα σημερινά εγκαίνια είχαν μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Γνωρίζει ότι τα προϊόντα που έχουμε είναι υγιεινά, χαμηλών λιπαρών χωρίς συμβιβασμό στην γεύση. Όπως φαίνεται, ο κόσμος τα έχει αγαπήσει ήδη και όλα μας τα προϊόντα βρίσκονται κοντά στην φύση, εκεί δηλαδή που πρέπει να είναι».
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …