Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Έγιναν εγκαίνια νέου Σούπερ Μάρκετ

Έγιναν εγκαίνια νέου Σούπερ Μάρκετ

0
prasino livadi3

Επί της Λ. Στρατού με το όνομα «ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΙΒΑΔΙ»

   prasino livadi4
 
Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 Ιουλίου τα εγκαίνια λειτουργίας του πολυκαταστήματος “Πράσινο Λιβάδι ”, που βρίσκεται επί της οδού Λ. Στρατού και Μιαούλη.
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια αξιοποιώντας την ευκαιρία να κάνει και τα ψώνια για το σπίτι κυρίως σε είδη διατροφής.
Ανάμεσα στους επισκέπτες και αγοραστές και μειονοτικοί, καθώς , όπως έγινε γνωστό, στο μετοχικό κεφάλαιο εκτός του Ξανθιώτη εταίρου, μετέχουν και δύο Μουσουλμάνοι από την ορεινή περιοχή. Εξάλλου γι αυτό το λόγο το όνομα του Σούπερ Μάρκετ αποδίδεται σε τρείς γλώσσες, όπως ελληνικά (Πράσινο Λιβάδι), τουρκικά (Yesil Yayla) και Αγγλικά ( Green Valley).
Πρόκειται για μια υγιή προσπάθεια που στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και είναι ενταγμένη στο δίκτυο του ΑΣΤΕΡΑ. Όπως μάλιστα ελέχθη κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, πρόκειται για μια επιχειρηματική προσπάθεια που στοχεύει στην ανάπτυξη διότι, εκτός των άλλων, προωθεί ντόπια προϊόντα τοπικών παραγωγών και βιοτεχνιών. Μάλιστα τονίστηκε ότι επόμενη κίνηση των εταίρων θα είναι η δημιουργία πολυκαταστήματος στην Κωνσταντινούπολη.
Η νέα επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ απασχολεί είκοσι άτομα, διαθέτει ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, δεν αποτελεί Φραντσάιζ και το κυριότερο, τα χρήματα των καταναλωτών μένουν Ξάνθη, δεν πάνε Γερμανία και αλλού.
Η εφημερίδα μας συνομίλησε με τον υπεύθυνο του πολυκαταστήματος και εταίρο κ. Νίκο Λουκίδη, Ξανθιώτη, ο οποίος μας εξέφρασε μια πικρία θα λέγαμε για την απουσία όλων των αρχών της πόλης ενώ κλήθηκαν όλοι!
Απεναντίας τίμησαν τα εγκαίνια ο γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και η Ειδική Σύμβουλος του υπουργού Παιδείας κυρία Βίκυ Μάτσικα.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…