Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δρόμος μετ’ εμποδίων για την παραλία Μυρωδάτου

Δρόμος μετ’ εμποδίων για την παραλία Μυρωδάτου

0
myrodato dromos

Λακκούβες, πέτρες και υψώματα κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνο τον δρόμο

 

Η Περιφέρεια θα εκτελεί όλο το καλοκαίρι έργα για την βελτίωση του δρόμου

 
 
Πίστα ανωμάλου δρόμου αυτοκινήτων θυμίζει ο δρόμος που οδηγεί στην πολυσύχναστη παραλία του Μυρωδάτου με τους οδηγούς να πρέπει να επιδείξουν τις ικανότητες τους, αλλά και τα αντανακλαστικά τους εξαιτίας των εμποδίων που πετάγονται το ένα μετά το άλλο.
Ο χωματόδρομος κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους οδηγούς, με υψώματα, λακκούβες γεμάτες νερό, σκαλοπάτια (!) και πέτρες να δίνουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας.
Μια εικόνα που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας των έργων που πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, με σκοπό την διάνοιξη ενός ασφαλούς δρόμου, καθώς ο προηγούμενος ήταν ιδιαίτερα στενός και με πάρα πολλές στροφές. Ένας δρόμος μάλιστα που είχε χαρακτηριστεί καρμανιόλα από τους κατοίκους της περιοχής, εξαιτίας των πολλών θανατηφόρων ατυχημάτων που είχαν σημειωθεί με θύματα κυρίως νέα παιδιά.
 
Η σημερινή εικόνα του δρόμου
Η περιπέτεια ξεκινάει λίγα μέτρα μετά τον κόμβο που χωρίζει το χωριό από την παραλία. Προειδοποιητική πινακίδα κατευθύνει τους οδηγούς να ακολουθήσουν ένα παράπλευρο μονοπάτι. Όσοι επιλέξουν να τις ακολουθήσουν και να μην συνεχίσουν ευθεία, όπως κάνουν αρκετοί, αναγκάζονται να ανέβουν και να κατέβουν ένα ύψωμα το οποίο καταλήγει σε μια τεράστια λακκούβα γεμάτη με νερό, που τους αναγκάζει να βγουν από το δρόμο. Λίγο πιο κάτω όμως, βρίσκεται ένα σκαλοπάτι (!) στην μια πλευρά του οποίου έχει τοποθετηθεί λίγη άμμος για να κάνει πιο εύκολη την διέλευση του. Πάνω που ο οδηγός πιστεύει πως τέλειωσε το μαρτύριο μπροστά του τον περιμένει ένας δρόμος με αρκετά μεγάλα βότσαλα, ο οποίος σταματάει λίγα μέτρα πριν το ξενοδοχείο, όπου συναντά πάλι το παλιό οδικό δίκτυο.
Στην προσπάθεια μας να συλλέξουμε πληροφορίες για το εν λόγω έργο δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τον Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης κ. Φώτη Καραλίδη, παρά τις συνεχείς κλήσεις μας από την Παρασκευή, αλλά ούτε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας, οι οποίες δεν ήταν διατεθειμένες να μας δώσουν την οποιαδήποτε πληροφορία εξαιτίας του φίμωτρου που τους έχει επιβάλει ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης και το οποίο διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που έχει το «Ε» το έργο δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του έτους.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…