Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Διαψεύσει τις φήμες για στήριξη Χατζηευαγγέλου ο Μίχογλου

Διαψεύσει τις φήμες για στήριξη Χατζηευαγγέλου ο Μίχογλου

0
mixoglou

Με δημόσια δήλωσή του κάνει λόγο για «κατάπτυστα σενάρια» και τονίζει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

 
 
Με δημόσια δήλωσή του παίρνει θέση στις φήμες που κυκλοφόρησαν ο επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Αλλαγή» του δήμου Τοπείρου και νέος δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου, αναφορικά με δήθεν στήριξη από τον Στέλιο Χατζηευαγγέλου στις προηγούμενες εκλογές. Ο κ. Μίχογλου διαψεύδει τέτοια σενάρια, τα οποία, όπως σημείωσε και το «Ε» στο χθεσινό του φύλλο (σελ.3) αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, με δεδομένο ότι αν ο Χατζηευαγγέλου δε στήριζε την Καραλευθέρη δε θα εκλεγόταν σχεδόν όλοι οι δικοί του σύμβουλοι με το συνδυασμό της και επιπλέον και κυριότερο ο κ. Μίχογλου ήταν η αιτία του «μπλόκου» στην πολιτική καριέρα του πρώην δημάρχου Τοπείρου.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος στη δήλωσή του αναφέρει: «Τις τελευταίες ημέρες θέλοντας κάποιοι να αμαυρώσουν την καθαρή και θριαμβευτική νίκη του συνδυασμού μας στις εκλογές της 18-05-2014, διαρρέουν ύποπτες φήμες και φανταστικά σενάρια περί δήθεν στήριξής μας από τον απερχόμενο Δήμαρχο Τοπείρου κ. Χατζηευαγγέλου ,προκειμένου να διασπάσουν την αρραγή ενότητα της παράταξής μας με προσφιλείς προς αυτούς   μεθόδους του παρελθόντος.
Απαντούμε σε όλους αλλά κυρίως στους κατασκευαστές και διακινητές αυτών των κατάπτυστων σεναρίων, ότι η νίκη αυτή ανήκει μόνο στους δημότες Τοπείρου που μας πίστεψαν και μας στήριξαν με τον αγώνα τους. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν μας αφορούν και ανήκουν στο παρελθόν μαζί με τους εκφραστές τους. Διαβεβαιώνουμε όλους τους συνδημότες μας ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους και θα αποδείξουμε με έργα και όχι με λόγια την καθαρότητα, τη συνέπεια , την εντιμότητα και την ικανότητά μας.
Οι λασπολόγοι και οι κακοήθεις πολύ γρήγορα θα λάβουν την απάντησή τους. Ας πάρουν απόφαση επιτέλους , ότι ο Δήμος Τοπείρου άλλαξε σελίδα και προσβλέπει στο μέλλον με αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω παλαιοκομματικές πρακτικές, μαύρες προπαγάνδες και λασπολογίες. Τους διαβεβαιώνουμε δε , ότι είτε το θέλουν είτε όχι, η αλήθεια θα λάμψει».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…