Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Αποχαιρέτησε την Αλεξανδρούπολη το Ποτάμι

Αποχαιρέτησε την Αλεξανδρούπολη το Ποτάμι

0
potami sakidio

Εξαιτίας του κόστους μετακίνησης το ιδρυτικό συνέδριο τελικά θα πραγματοποιηθεί στο Λαύριο. Θα έρθει για ημερίδα για τα οικοσυστήματα το φθινόπωρο

 
 
Στο τεχνολογικό πάρκο του Λαυρίου θα γίνει το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού, όπως αποφάσισε η οργανωτική επιτροπή μετά από αίτημα πολλών μελών να πραγματοποιηθεί το συνέδριο σε σημείο με οικονομικότερη πρόσβαση.
Οι ημερομηνίες παραμένουν οι ίδιες, 27-29 Ιουνίου, ενώ στην αρχική επιλογή, την Αλεξανδρούπολη, αποφασίστηκε να διοργανωθεί το φθινόπωρο ημερίδα για το περιβάλλον με πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών του κόμματος και σε συνεργασία με την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέχρι τώρα είναι πάνω από 7.500 είναι οι φίλοι του Ποταμιού, που εμπλέκονται ενεργά στις προσυνεδριακές διεργασίες για το ιδρυτικό συνέδριο, ενώ καθημερινά σε όλη την Ελλάδα εκατοντάδες συμμετέχουν σε περιφερειακές συνελεύσεις.
Παράλληλα, χίλιοι φίλοι του κόμματος έχουν καταθέσει ήδη τις απόψεις τους για μικρά και μεγάλα προβλήματα της χώρας και την προσεχή Κυριακή 15 Ιουνίου τα μέλη του Ποταμιού σε όλη την Ελλάδα θα εκλέξουν τους συνέδρους τους.
Σχετικά με την φθινοπωρινή ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη, όπως επισημαίνεται, έχει στόχο να αναδείξει τα σπάνια οικοσυστήματα της Θράκης και τα προβλήματα της περιοχής και να εξεταστούν οι αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μέσω ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων καθώς προβλέπεται να επισκεφθούν τον Έβρο αλλά και τους υπόλοιπους νομούς της Θράκης, ευρωβουλευτές και από άλλες χώρες και να έχουν μια επί τόπου ενημέρωση από τους τοπικούς φορείς.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…