Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα 9 σύνεδροι από την Ξάνθη για το Ποτάμι

9 σύνεδροι από την Ξάνθη για το Ποτάμι

0
potami sakidio

 Θα παραβρεθούν στις εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου στις 27-29 Ιουνίου στο Λαύριο

 
 
Με την εκλογή 490 συνέδρων από τα μέλη του κόμματος, το Ποτάμι οδεύει ολοταχώς για το ιδρυτικό του συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Ιουνίου στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.
Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε την Κυριακή σε ολόκληρη την Ελλάδα και έτσι είναι πλέον έτοιμο το σώμα του συνεδρίου που θα εγκρίνει το μανιφέστο και τις πολιτικές θέσεις και θα εκλέξει τα όργανα του κινήματος, κατά τη διάρκεια του συνεδριακού τριημέρου, το οποίο, όπως διαβεβαιώνουν οι διοργανωτές του, θα έχει και κάποιες εκπλήξεις.
Εννέα συνολικά είναι τα άτομα από την Ξάνθη που εκλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν τους ξανθιώτες φίλους του Ποταμιού στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος. Στις 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των σύνεδρων, που θα εκπροσωπήσουν την Ξάνθη στο ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού. Να σημειωθεί ότι τελικά ψήφισαν 34 από τα 86 καταγεγραμμένα μέλη του κόμματος.
Οι 9 σύνεδροι που εκλέγησαν είναι: 1. Σαββίδης Αρεταίος, 2. Γρηγοριάδης Δημήτρης, 3. Δρούτσας Αθανάσιος, 4. Δαλικριάδου Μαρία, 5. Μουρούτσος Σπύρος, 6. Κατσούλη Μαρία, 7. Παπαντωνόπουλος Σωτήριος, 8. Σκαρλάτου Βασιλική και 9. Ζωγράφου Μαρία. Συμπληρωματικά στο συνέδριο, συμμετέχουν τα τρία μέλη της συντονιστικής επιτροπής: 1. Γρηγοριάδης Αιμίλιος, 2. Ηλιάδης Νεκτάριος και 3. Φωτιάδης Κωνσταντίνος.
Όπως γράφει σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αιμίλιος Γρηγοριάδης που εκτελεί χρέη συντονιστή στην Ξάνθη: «η αποστολή από την Ξάνθη θα είναι μια εκ των μεγαλυτέρων της περιφέρειας ΑΜΘ και η χαρά όλων για την διαδικασία και το αποτέλεσμα ξεπερνά τα αναμενόμενα. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν όλο αυτόν τον καιρό πριν και μετά τις εκλογές, αλλά κυρίως για την συμμετοχή και την αγάπη που συνεχίζουν οι παρα- και ποτάμιοι φίλοι να δείχνουν».
Να σημειώσουμε και πάλι ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν το συνέδριο να πραγματοποιηθεί στη Σαμοθράκη, αλλά ελλείψει υποδομών ως δεύτερη επιλογή ήρθε η Αλεξανδρούπολη για να απορριφθεί και αυτή εξαιτίας της μαζικής ανταπόκρισης από φίλους και μέλη και του οικονομικού κόστους της μετάβασης στην ακριτική πόλη.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…